На 29 юли Русе ще посрещне най-горещото грил приключение –

...
На 29 юли Русе ще посрещне най-горещото грил приключение –
Коментари Харесай

Coca-Cola Chill & Grill на 29 юли в Русе

На 29 юли Русе ще посрещне най-горещото грил премеждие – Coca-Cola Chill & Grill. От 10:00 часа в Парка на младежта при „ Вазата “ всички посетители ще имат опцията да се насладят на вкусните грил-предложения, занимателни игри и фамилни интензивности.

От 10:00 до 22:00 часа всички посетители ще имат опцията да се насладят на грил-изкушенията в компанията на техните близки и леденостудена Coca-Cola. Сандра Алексиева от 1001 предписания и чаровната Даниела Колева ще показват вкусни фамилни предписания онлайн, които всички присъстващи ще могат да сготвят в специфичния ъгъл. За тези, които избират сами да подготвят грил по собствен усет, от 12:00 до 19:30 ще има и специфична Simply Tastly зона за независимо готвене, като всеки присъединил се ще има опцията да завоюва премия.

През целия неделен ден артистът Ники Станоев ще се грижи за положителното въодушевление, а известният футболист Ваня Джеферович ще провокира гостите на събитието да се впуснат в разнородни интензивности – пукотевица с лък, игра с топка и трудности, скачане с чували, изтегляне на въже и други групови игри, в които могат да се включат дребни и огромни.

Вкусният фамилен грил празник ще завърши с музиката на Вили Стоянов и The Old School Trombone и специфичен свършек от Стефан Вълдобрев и „ Обичайните обвинени.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР