На 28 септември - сряда, от 7:00 ч. до 19:00

...
На 28 септември - сряда, от 7:00 ч. до 19:00
Коментари Харесай

Ремонт ще затруднява движението по магистрала „Тракия“

На 28 септември - сряда, от 7:00 ч. до 19:00 ч., ще бъде затруднено придвижването от 221-ви до 226-ти км на автомагистралата „ Тракия “ заради ремонт на пътната настилка. Това оповестиха от Агенцията „ Пътна инфраструктура “ (АПИ).  

В платното за Бургас ще бъде лимитирано придвижването по дейната лента сред 225-ти и 226-ти км на Автомагистрала „ Тракия “. Т рафикът ще се реализира в изпреварващата лента .

В платното за София ще бъде лимитирано придвижването по дейната лента в два сектора – от 225-ти до 226-ти км и от 221-ви до 223-ти км. В тези прави трафикът ще се реализира в изпреварващата лента .

От АПИ припомнят, че е належащо водачите да карат с нараснало внимание, да съблюдават прецизно ограничаването на скоростта и поставената пътна сигнализация.

В момента жителите могат да вършат оферти кои пътища да бъдат включени в капиталовата стратегия на АПИ за 2023 година - за настоящ и главен ремонт на сектори от републиканската пътна мрежа: автомагистрали и пътища първи, втори и трети клас. Срокът за подаване на предложенията е 15 октомври.

Формата за подаване на оферти е оповестена на интернет страницата на АПИ, в рубриката „ Предложения и сигнали “ - формуляр.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР