На 28 октомври се случва много важно астрологично събитие –

...
На 28 октомври се случва много важно астрологично събитие –
Коментари Харесай

Днес е най-магичният ден от месеца: Меркурий и Венера са във Везни, мечтите се сбъдват!

На 28 октомври се случва доста значимо астрологично събитие – Меркурий и Венера по едно и също време влизат в знака на Везни. Това е специфичен ден, който ще означи началото на удобен интервал.

Везните са знак за тъждество, по тази причина първият и най-съществен съвет на астролозите е да спазвате законите на равновесието на Вселената. Абсолютно всичко ще бъде от изключително значение, тъй че детайлите и нечестността не трябва да се подценяват. Венера и Меркурий ще дадат на всеки заслуженото!

Какво ще се случи на 28 октомври

Меркурий и Венера са планети, които са изцяло разнообразни по своята сила. Меркурий покровителства финансовите и осведомителните енергийни потоци, а Венера дава на мощ, устойчивост, обич и самообладание. Тези планети доста рядко са в позиция, в която и двете са мощни и си оказват помощ, само че на 28-ми ще настъпи едновременното им прекосяване във Везни, което ще ги сближи.
 Какво да чака всяка зодия от Венера във Везни  Какво да чака всяка зодия от Венера във Везни  Какво да чака всяка зодия от Венера във Везни  Какво да чака всяка зодия от Венера във Везни
Този и идващите няколко дни ще бъдат най-ярките и позитивни през октомври и евентуално за цялата есен. Меркурий ще бъде първият, който ще излезе от знака на Везните на 10 ноември. Това значи, че удобният интервал ще продължи до 9 ноември в това число.

На 28 октомври Венера и Меркурий ще затъмнят всички останали планети. Силата на тяхното хармонично взаимоотношение ще се разпростре върху всички сфери от живота и върху представителите на всички зодии. Престоят им във Везни ще балансира силите им и ще ги лиши от всякакво отрицателно влияние.

Съвети и рекомендации от астролозите

28-ми октомври и идващите няколко дни ще бъдат време за всички ни, когато можем и даже би трябвало да поемем най-важните каузи. Астролозите не поучават да отлагате нещо за по-късно. През тези 10 дни е належащо да се прояви оптималната интензивност във всички области. Може да се направи доста повече от плануваното.

Експертите имат вяра, че доста проблеми през този интервал ще бъдат позволени сами. Всеки, който желае да стане по-успешен във финансовия бранш, би трябвало да се потопи в бизнеса. В интервала от 28 октомври до 9 ноември ще имаме продуктивно време, в което не би трябвало да стоите без работа. Възможно е животът на доста хора да се промени фрапантно. Може да сте един от тях, тъй че имайте поради 6-те знака от ориста, че ви чака нещо хубаво и вълшебно!
 6 знака от ориста, че те чака нещо хубаво  6 знака от ориста, че те чака нещо хубаво  6 знака от ориста, че те чака нещо хубаво  6 знака от ориста, че те чака нещо хубаво
Венера ще донесе огромен шанс в любовта

На 28 октомври ще стартира интервал, който може и даже би трябвало да бъде прекаран в компанията на противоположния пол. Това важи изключително за необвързаните хора. Венера ще помогне за решаването на всички фамилни проблеми, а постоянните осведомителни потоци под въздействието на Меркурий ще оказват помощ за по-доброто съгласие, за преустановяване на разногласия и спорове по кротичък метод.

Като цяло това време може да се назова универсално, тъй като всяка от областите на живота ще има свои лични благоприятни условия. Трябва единствено да изберете посоката, в която желаете да продължите напред. Дори в случай че проектите някъде се провалят или нещо се обърка, Меркурий и Венера ще оказват помощ да спечелелите мощ и убеденост, с цел да оправите всичко. Не забравяйте, че от 28 октомври до 9 ноември нищо не е невероятно!
 От през днешния ден до 7 ноември: голям шанс чака тези 4 зодии  От през днешния ден до 7 ноември: голям шанс чака тези 4 зодии  От през днешния ден до 7 ноември: голям шанс чака тези 4 зодии  От през днешния ден до 7 ноември: голям шанс чака тези 4 зодии
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР