На 27 юни 2022 г. (понеделник) във връзка с ремонт

...
На 27 юни 2022 г. (понеделник) във връзка с ремонт
Коментари Харесай

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

На 27 юни 2022 година (понеделник) по отношение на ремонт на довеждащ тръбопровод по ул. „ Производствена ", кв. „ Факултета " се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ", живеещи в региона на:

ж.к. „ Люлин " 3 - бл. 368, бл. 369, бл. 370 и бл. 371
ж.к. „ Люлин " 4
ж.к. „ Люлин " 5
ж.к. „ Филиповци "
кв. „ Филиповци " /махалата/
кв. „ Суходол " - региона сред ул. „ Момина сълза ", ул. „ Траян Танев ", ул. „ Стоичко Станиславов ", ул. „ Щит ", ул. „ Суходолска " от ул. „ Околовръстен път " до ВСУ „ Любен Каравелов ".

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода " ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноски на следните адреси:
ж.к. „ Люлин " 4 - до 96 СУ „ Лев Николаевич Толстой "
ж.к. „ Люлин " 5 - до 97 СУ „ Братя Миладинови "
кв. „ Филиповци " - на площада
кв. „ Суходол " - на площада.

На 27 юни 2022 година (понеделник) по отношение на осъществяване на капиталов план за реорганизация на махленски тръбопровод по ул. „ Никола Корчев ", ж.к. „ Люлин " 6 се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода ", живеещи в региона на:

ул. „ Никола Корчев " - бл. 622.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода " ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 622.

След реализацията на този капиталов план клиентите на „ Софийска вода ", живеещи в региона ще почувстват доста усъвършенстваното качество на предоставяните услуги.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „ Софийска вода " АД на телефон 0800 121 21 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.
„ Софийска вода " АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!
Интернет уеб сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР