На 27.05.т.г. около 14.30 ч. на пътя Средец – Бургас,

...
На 27.05.т.г. около 14.30 ч. на пътя Средец – Бургас,
Коментари Харесай

Трима пострадаха при катастрофа на пътя Средец – Бургас

На 27.05.т.г. към 14.30 ч. на пътя Средец – Бургас, км. 79+600 в посока Бургас, на прав пътен сектор с мокра пътна настилка и ясна видимост настава ПТП. Това оповестиха от ОДМВР-Бургас.

Катастрофата е с присъединяване на: л.а. "Опел Зафира ", с бургаска регистрация, ръководен от 64-годишен бургазлия, л.а. "Хюндай Акцент ", с бургаска регистрация, ръководен от 61-годишен бургазлия и л.а. "Пежо 307 ", с бургаска регистрация, ръководен от 24 годишен бургазлия.

Причини за ПТП: придвижване с несъобразена с атмосферните условия, положението на пътя и интензивността на трафика скорост от страна на лидера на л.а. "Опел Зафира ", който удря движещия се пред него л.а. "Хюндай ", а той завъртайки се от удара, навлиза в лентата за насрещно придвижване и е ударен от правомерно движещия се там л.а. "Пежо ".

Шофьор под карантина провокира злополука с четирима ранени

От ПТП в МБАЛ "Бургас мед» " са откарани: лидерът на л.а. "Хюндай " / настанен за лекуване в поделение «Неврология» със разтърсване на мозъка/, неговата 56-годишна спътничка и брачна половинка / получила контузия на кръста, без заплаха за живота/ и 6-годишния му внук / който е прегледан и освободен без назначено лечение/. Прегледан и освободен е и лидерът на л.а. "Пежо ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР