На 26 ноември бяхме извикани на организиран профилактичен преглед в

...
На 26 ноември бяхме извикани на организиран профилактичен преглед в
Коментари Харесай

Медицинска Черна дупка в правителствената болница Лозенец

" На 26 ноември бяхме извикани на проведен профилактичен обзор в болница " Лозенец " по линия на спомагателното здравно осигурянаве, което имаме ". Това съобщи в ефира на " ЕвроДикоФ " Боян Бакърджие - пациент, който е сюрпризиран от документите, които вижда с описаните проучвания, които са регистрирани като осъществени, както и поставената диагноза. Разследването е направено от Миролюба Бенатова.

" Прегледът беше сутринта в 9. Пълна кръвна картина, PCR тест и Доплер проучване на кръвоносните пътища на краката ", добави още той.

" На 14 януари ми се обадиха от здравната каса ", показа жителят.

" Аз бях на 27 ноември на същите прегледи отново посредством спомагателното ми здравно обезпечаване, което имам ", твърди друга пациентка в същата обстановка - Гергана Христова.

" На 14 януари получил позвъняване по телефона от една дама, която се показа от НЗОК с въпроса дали на 26 ноември съм бил приет в болница в болница " Лозенец " ", изрази своето удивление Боян Бакърджиев.

" Тя ме запита дали съм податлив да попълня декларация, в която да заявявам, че не съм бил легнал в тази болница на тази дата. Те взеха адреса на работното ми място, разбрахме се да дойдат на другия ден и повече никой не ми се обади ", показа пациентът.

" Аз като един заплеснат човек, не им се обадих. Докато не попаднах на материала на Миролюба Бенатова и видях следствието. Писах коментар във фейсбук под обявата, тя се свърза с мен ", описа Бакърджиев.

" Аз се съгласих да застана пред камера. В това време се обадих на НЗОК. Напомних им, че сме имали спогодба. Те очевидно се ошашкаха ", напомни жителят.

" При мен нещата стоят по същия метод. Само имаме разминавания в датите ", разяснява Гергана Христова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР