На 26 и 27 октомври, по покана на Международната асоциация

...
На 26 и 27 октомври, по покана на Международната асоциация
Коментари Харесай

Цветан Цветанов на конференция на полицейските началници в Чикаго

На 26 и 27 октомври, по покана на Международната асоциация на полицейските началници (International Association of Chiefs of Police – IACP), ръководителят на Управителния съвет на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан Цветанов ще взе участие в годишната конференция на организацията. Тази година конференцията е в Чикаго и в нея ще вземат присъединяване някогашни и сегашни правоохранителни водачи от целия свят. Ще бъдат обсъждани въпроси от настоящия дневен ред на правоохранителното съдействие: защитата на публичния ред и сигурността на гражданите; взаимоотношенията жители – полицейски органи и създаване на доверие посред им; опиатите и отрицателното им въздействие върху публичните отношения; реакция на правоохранителните органи при непосредствени закани за публичния ред; значими провокации пред водачите на правоохранителната общественост в Съединени американски щати и по света.
Лекции ще изнесат управителни представители на американските правоохранителни служби в състава на Министерството на правораздаването и Министерство на вътрешната сигурност на Съединени американски щати, ръководители на полицейски служби и профилирани звена от целия свят.
Международната асоциация на полицейските началници (IACP) е най-старата (създадена през 1893 г.) и най-голяма правоохранителна професионална организация в света.
След Чикаго Цветанов отпътува за Вашингтон, където ще има работни срещи с водещи представители на американски научни центрове и институции.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР