На 26 февруари войната в кухнята започва! Още в първите

...
На 26 февруари войната в кухнята започва! Още в първите
Коментари Харесай

Hell’s Kitchen: Две дами в схватка за одобрението на шеф Ангелов

На 26 февруари войната в кухнята стартира! Още в първите епизоди от новия сезон на Hell’s Kitchen, кухнята на началник Ангелов ще се трансформира в сцена на огромни кулинарни дуели. Жегата е с код алено и идва от дамския тим. Две от участничките се борят яростно за лидерското място в Hell’s Kitchen, показвайки образно, че борбата за сърцето на началник Ангелов минава през взискателното му небце.

На пръв взор новото меню е елементарно за експертите, само че на втори прочит излиза наяве, че крие уловки, които да оказват помощ на началник Ангелов действително да оцени най-фините умения на готвачите като не им разреши да се скрият зад опита си. Най-голямото предизвикателство е, че над 90% от ястията се подготвят на момента, което слага на тестване както професионалните умения, по този начин и силата на характерите им да работят напрегнат и да подчинят егото си на екипната работа.

“За да останеш в Кухнята на Ада е нужна желязна дисциплинираност, организация и воля. На този стадий виждам, че на участниците им трябват още много тренировки, с цел да съм удовлетворен “, споделя началник Ангелов усещанията си. “Нито едно ядене, което не дава отговор на стандартите на петзвезден ресторант, няма да излезе от моята кухня и да бъде сервирано на гостите ” – изрично декларира водещият на най-горещото кулинарно предаване.

До момента най-големи компликации на шефовете основава Авокадо-сьомга рулото, поднесено с домашна срирача майонеза, микрокълнове и глазирана цикория. Заложените клопки са, както механически, по този начин и артистични. Предизвикателство е и Rib Eye стек с качамак, аспеpжи и горчица сос, където уловката е формата на стека и аспержите на фурна, вместо по-познатите способи на приготвянето им, каквита са сотирането и бланширането.

2 конвектомата, 24 газови и 16 индукционни котлони, 2 скари, 2 потрес фризера към този момент работят интензивно за гостите на ресторанта Hell’s Kitchen18-те готвачи разполагат с 50 началник ножа и над 100 други ножове, 150 разнообразни типове тигани, 100 касероли и 20 тенджери с съдържимост сред 100 и 200 л. Всички уреди и принадлежности са от най-високите професионални марки, което трансформира Hell’s Kitchen в една от най-модерните и висококласни кухни в България.

Голямото развлечение и огромната горещина стартират на 26 февруари в 21.00 ч. по NOVA.
Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР