На 26 февруари 1918 г. един от нюйоркските вестници публикува

...
На 26 февруари 1918 г. един от нюйоркските вестници публикува
Коментари Харесай

Пътешественик във времето каца в Ню Йорк през 1918 г .

На 26 февруари 1918 година един от нюйоркските вестници разгласява публикация с мистериозни фотоси. Информацията, която ги съпровожда, не е напълно елементарна. В нея написа, че мъртвец на мъж е открит в железна тръба, чиято дължина е към 1,7 метра.

Журналистите дават на този чудноват " саркофаг " не по-малко фантастично име - " галактическа тръба ". Името е определено не инцидентно. Днес този доста изумителен тогава обект може да бъде съпоставен с надзорен панел или мобилен телефон. Преди 100 години той е разпознат като контролно устройство на " галактическа тръба ", в която е открит мъртъв човек.

Човекът е относително невисок и дребен. Някои публицисти даже допускат, че това е странник във времето, а фантастичното устройство, намерено покрай него, е от бъдещето. Кой е бил индивидът от " галактическата тръба " и по какъв начин е стигнал до Ню Йорк, не е открито. до през днешния ден. Не се оповестява нищо за ориста на този странник във времето, както и за мистериозното устройство.



Все отново, известието във вестника от Ню Йорк през 1918 година разрешава да се напомни и различен случай на пътешестване във времето. Първо, пътуването във времето се записва от време на време в пресата. Достатъчно е да се напомни в допълнение към този случай шумэт във вестниците на Ню Йорк за това по какъв начин през юни 1950 година на Таймс Скуеър някакъв Рудолф Фец от 19 век е сгазен от кола. Тогава полицейското следствие сподели, че той има и пари и писмо от 1876 година, визитки и доста други неща, които по никакъв метод не са остарели в продължение на 74 години, като че ли по знамение се е преместил от предишното за момент и се е появил пред движеща се кола, заради което е блъснат. Това значи, че сходни пътувания, макар цялата им привидна фикция, въпреки всичко се случват в историята на човечеството, което значи, че са вероятни по принцип.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР