На 26 април Синдикалната организация на КТ „Подкрепа“ и Независимият

...
На 26 април Синдикалната организация на КТ „Подкрепа“ и Независимият
Коментари Харесай

Продължават протестите на служители на НАП

На 26 април Синдикалната организация на КТ „ Подкрепа “ и Независимият профсъюз на чиновниците от Национална агенция за приходите не престават протестните си дейности, заради отхвърли на изпълнителния шеф Галя Димитрова да взе участие в договарянията за реализиране на съглашение за структурни промени в отдел „ Оперативен надзор “ и Национална агенция за приходите като цяло, оповестиха от КТ „ Подкрепа”.

На 26 април 2018 година от 17.30 ч. двете синдикални организации ще проведат протестен митинг-шествие с маршрут: от ул. „ Аксаков “ 21-31, по ул. „ Шишман “, пл. „ Народно заседание “, ул. „ Московска “, ул. „ Дунав “, по бул. „ Дондуков “ до постройката на Централно управление на Национална агенция за приходите.

Служители на Националната организация по приходите (НАП) излязоха на митинг на 16 април по столичните улици поради плануваните всеобщи съкращения в сектора.

По време на шествието си данъчните издигнаха транспаранти с настояването „ Оставка “. Протестът се разгласи за гражданска поддръжка на чиновниците от Национална агенция за приходите „ Оперативен надзор “.

Съкращенията плануват звеното „ Оперативни проверки”, в което работят към 300 чиновници, да бъде закрито.

Решението е в отговор на акцията на профилираната прокуратура в края на март, при която бяха задържани 20 данъчни чиновници от същото звено по обвиняване за присъединяване в проведена незаконна група и изнудване на търговци.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР