На 25 септември, AVTOVAZ отбеляза 5 години от стартирането на продажбите

...
На 25 септември, AVTOVAZ отбеляза 5 години от
стартирането на продажбите
Коментари Харесай

LADA Vesta: 5 години и повече от 450 000 продажби по-късно

На 25 септември, AVTOVAZ означи 5 години от стартирането на продажбите на хитовия за марката Lada модел Vesta, създаден в резултат на партньорството на компанията с Renault-Nissan Alliance.

Vesta, която беше показана за първи път по време на интернационалното ревю в Москва през 2014 година, беше първото пазарно предложение на Lada, което беше изпълнено съгласно новата дизайн идентичност X-style на марката

С Vesta от Lada предложиха на потребителите редица нови софтуерни решения, в това число електронна стабилизираща програма, ERA-GLONASS съгласуваност, отопляеми седалки и волан, безстепенна автоматична трансмисия и други.

През годините, Lada Vesta се трансформира в цяло семейство, с тематични Cross модификации на версиите седан и комби, Vesta Sport, двугоривна Vesta CNG и други.

Lada Vesta влезе в Топ 5 на най-продаваните нови коли в Русия единствено 6 месеца след пазарното си лансиране. През 2018 година моделът се трансформира в бестселър в страната и все още може да се похвали с повече от 450 000 осъществени единици и второ място по след Lada Granta.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР