На 25 август 1987 г. в Тарзана, Лос Анджелис, Калифорния,

...
На 25 август 1987 г. в Тарзана, Лос Анджелис, Калифорния,
Коментари Харесай

Блейк Лайвли – edna прелестна холивудска блондинка на 35!

На 25 август 1987 година в Тарзана, Лос Анджелис, Калифорния, се ражда Блейк Елендър Браун. Тя е най-малкото от пет деца, в чиято кръв се преплитат още британски, немски и ирландски корени .

Нейната майка – Илейн Макалфин, работи като изследовател на гении, а татко ѝ Ърни Лайвли е артист. Родителите записват Блейк на преподаваните от тях курсове по актьорско майсторство, тъй като не желаят да оставят грижите за нея на детегледачка.
 Най-стилните визии на Блейк Лайвли от аления килим  Най-стилните визии на Блейк Лайвли от аления килим  Най-стилните визии на Блейк Лайвли от аления килим  Най-стилните визии на Блейк Лайвли от аления килим
Първата си роля в киното Блейк извършва, когато е на 10 година, във кино лентата “Sandman ”, режисиран от нейния татко. Отначало Лайвли няма упоритости да бъде актриса, а има намерение да учи в Станфордския университет. През едно лято обаче брат ѝ Ерик моли своя сътрудник да изпрати Блейк на няколко прослушвания. Така актрисата получава роля във кино лентата „ Женско приятелство “ (2005) , където изиграва една от четирите основни героини. Като Бриджет тя се завръща и в продължението на лентата от 2008 година

Блейк Лайвли става международно известна с присъединяване си в сериала „ Клюкарката “ , където сред 2007 и 2012 година играе богатата и красива Серина Ван дер Уудсен. Следващите ѝ функции са във филмите „ Няколкото живота на Пипа Лий “, „ Градът “, „ Диваци “, поради които получава похвали от критиците.

През 2010 година на снимачната площадка на „ Зеления фенер “ се среща със брачна половинка си Райън Рейнолдс, с който се женят две години по-късно.
 Най-милите моменти на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс  Най-милите моменти на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс  Най-милите моменти на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс  Най-милите моменти на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс
Заедно имат три дъщери – Джеймс, родена през 2014 година, и Инез, появила се през 2016 година, а през 2020 година актьорската двойка посреща и третото си момиче.



► 

 Блейк Лайвли Getty

Междувременно Блейк Лайвли се снима в сантименталната драма „ Вечната Аделайн “ , „ Café Society “ на Уди Алън, както и трилърите „ В рискови води “ „ Ти си всичко, което виждам “, „ Лесна услуга “ и „ Ритъм секция “.

Блейк Лайвли не крие своята пристрастеност към храната, която назовава „ най-голямата обич “ на живота си . Отбелязва, че когато пътува, посещава готварски курсове в съответната страна, с цел да опознае по-добре локалната просвета. Актрисата се увлича още по интериор и антики , като признава, че с изключение на да бъде част от ресторантьорския бизнес, ѝ се желае някой ден да има лична компания за обзавеждане.

 Блейк Лайвли Getty

Актрисата е обявявана за най-желана жена от уеб страницата AskMen.com за 2011 година, а в същата година е включена в листата на списание Time за 100-те най-влиятелни персони. Блейк Лайвли е пословична с изискания си фешън усет, с който се трансформира в една от най-стилните актриси в Холивуд.

А също си припомнете невероятната ѝ промяна на аления килим на МЕТ Гала тази година!
 Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс блестят на МЕТ церемония  Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс блестят на МЕТ церемония  Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс блестят на МЕТ церемония  Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс блестят на МЕТ церемония
Ако пък се чудите по какъв начин чаровната актриса ще отпразнува рождения си ден, единствено погледнете последната ѝ фотография в Instagram - Блейк театралничи в бял бански край басейна, необятно усмихната и в съвършена форма! 
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР