На 24.11. предстои поредното от серия събития, предназначени за студентите

...
На 24.11. предстои поредното от серия събития, предназначени за студентите
Коментари Харесай

Kaufland България инициира поредица от обучения за студенти от УНСС

На 24.11. следва следващото от серия събития, предопределени за студентите от компетентност „ Търговия “ на Университета за национално и международно стопанство, в които специалистите на Kaufland България водят образования за развиване на професионални и личностни качества. Предстоящата лекция е обвързвана с създаване на презентационни умения, а в бъдеще образованията ще целят развиване на успеваемост, на невербални информационни похвати, на сполучливо търсене и намиране на работа, на кариерно развиване. Плановете на компанията са през 2022 година да бъдат включени и тематики от комерсиалната и логистичната активност на Kaufland България.

В края на октомври започва първата от поредицата срещи, която бе осъществена в напълно онлайн среда. Формата на уебинари с спомагателна модерация се резервира и отсега нататък.

Дейностите на Kaufland с направление „ Търговия “ в университета са част от дълготрайно съдействие за развиване на връзката университет – бизнес посредством разнообразни начинания с образци от действителната работна среда. По-рано през ноември, компанията съобщи желанията си от 2022 година да бъде хазаин на изнесено образование на студентите и посещаване на място в другите й структури, с цел да даде опция за надграждане на образованието на възпитаниците на УНСС. Следващ стадий от партньорството е създаване на общи наставнически стратегии и основаване на профилирани мастър класове.

През 2020 година Kaufland България подкрепя обновяването на обучителната зала в катедра „ Логистика и вериги на доставките “, която беше напълно възобновена, осъвременена и бе обезпечено модерно техническо съоръжение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР