На 23-ти октомври, от 11:00 часа, ултрамаратонецът Краси Георгиев и

...
На 23-ти октомври, от 11:00 часа, ултрамаратонецът Краси Георгиев и
Коментари Харесай

Ултрамаратонецът Краси Георгиев ще подкрепи каузата за реновиране на спортни игрища на открито

На 23-ти октомври, от 11:00 часа, ултрамаратонецът Краси Георгиев и екипът на TELUS International Europe ще слагат началото на благотворителна спортна самодейност, подкрепяща фондация " Отвъд спорта ", която предизвиква здравословния метод на живот и спортуването навън.

В събитието ще може да се включи всеки, който желае да влага в своето здраве и в благотворителната идея. За всеки пробяган километър на пътеките по време на събитието TELUS International Europe ще подари по 1 лева, а събраната сума ще отиде за реновирането на стадиони за спортуване навън.

За задачата на 23-ти октомври фитнесът на компанията ще бъде отворен за външни гости, а през останалите дни от седмицата чиновниците ѝ ще имат опция да продължат благотворителното тичане.

 Снимка 384489

Фитнесът е ситуиран на повърхност от 900 кв. м. на 18-тия етаж на офис постройката TELUS Tower, открита по-рано тази година. Оборудван е с над 84 спортни уреди и в това време разкрива впечатляваща 360-градусова панорамна панорама към центъра на столицата.

Всеки искащ да се включи, може да го направи с безвъзмездна предварителна регистрация. Пълна информация за събитието може да бъде открита на формалната Фейсбук страница на компанията.

Гости на събитието ще бъдат и фондация " Синергия ", които предизвикват заетостта на незрящи хора, развивайки общественото дружество Hi-Touch - предоставящо разтривки от незрящи хора.

 Красимир Георгиев ще ограничи до най-малко спиранията си при опита за връх
Красимир Георгиев ще ограничи до най-малко спиранията си при опита за връх

Вижте какви са упованията на претендента за връх и неговия екип
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР