На 23 септември Министерството на младежта и спорта ще проведе

...
На 23 септември Министерството на младежта и спорта ще проведе
Коментари Харесай

Ще се проведе петото издание на Европейската седмица на спорта

На 23 септември Министерството на младежта и спорта ще организира петото издание на Европейската седмица на спорта #BeActive. В нейните рамки от 24 до 26 септември всички искащи ще могат да се срещнат с над 50 типа спорт по време на спортния панаир #BeActive Fair. Атрактивните демонстрации са в "Арена Армеец " от 10,00 до 17,00 часа при свободен вход.

"Европейската седмица на спорта е прелестна опция родителите да срещнат децата си със спорта и опциите, които той може да им даде ", съобщи състезателят по тенис на маса, който е един от посланиците на самодейността Денислав Коджабашев пред Българска национална телевизия.

Зам.-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов чака тази година ползата към акцията да бъде рекорден. "Все по-нарастващият интерес и брой участници демонстрират, че това е една чудесна самодейност. По време на Европейската седмица на спорта най-малките ще могат да се допрян до своите идоли, които са лица на #BeActive 2019 ", уточни Андонов.

Събитието ще бъде намерено от министъра на младежта и спорта Красен Кралев на 23 септември от 12,00 часа в "Арена Армеец ". Гости на церемонията ще бъдат известни български спортисти като Любо Ганев, Йорданка Благоева, Евгения Раданова, Ренета Камберова, Ивайло Иванов, Александра Фейгин и други Като посланици на самодейността през тази година се включват златните девойки от националния отбор по художествена гимнастика Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Ерика Зафирова, Стефяни Кирякова, както и самостоятелните състезателки Невяна Владинова, Катрин Тасева и Боряна Калейн. Сред подкрепилите акцията са още международната и европейска шампионка по битка Тайбе Юсеин, боксьорите Даниел и Боян Асенови, олимпийската и международна шампионка за девойки в тройния скок Александра Начева, скиорът Алберт Попов и Йордан Йовчев.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР