На 23 октомври страните в конфликт подписаха в Женева споразумение

...
На 23 октомври страните в конфликт подписаха в Женева споразумение
Коментари Харесай

Страните в либийския конфликт се договориха за примирие

На 23 октомври страните в спор подписаха в Женева съглашение за преустановяване на огъня. Това оповестиха във „ Facebook “ от задачата на Организация на обединените нации за северноафриканската страна, съобщи организация Фокус.
Както се отбелязва, в Женева е подписано съглашение за „ непрекъснато преустановяване на огъня в Либия “. Подписи под документа са сложили представители на страните, които водят договаряния от 19 октомври, както и Стефани Уилямс, представляваща Организация на обединените нации.
 Асад за Ердоган: Той поддържа терористи в Либия и разпалва спора в Нагорни Карабах Асад за Ердоган: Той поддържа терористи в Либия и разпалва спора в Нагорни Карабах
Президентът на Сирия Башар Асад насочи тежко обвиняване към турския водач Реджеп Ердоган за разпалване на спора сред Армения и Азе...
По време на церемонията Уилямс съобщи, че подписаното съглашение съставлява „ първата извънредно значима стъпка към разрешаването на либийския спор “.
Уилямс съобщи, че страните „ са се договорили да отворят всички сухопътни пътища, които свързват всички райони и градове в Либия ". Освен това съгласно нея е реализирано съглашение „ за отваряне на въздушни направления в Либия “ и по-специално за „ полети до административната столица на южния район - Сабха “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР