На 22 септември неуморните организатори от Нестле България, привърженици, официални

...
На 22 септември неуморните организатори от Нестле България, привърженици, официални
Коментари Харесай

15 години Нестле за Живей Активно! мотивира хората да бъдат активни - slava.bg

На 22 септември неуморните уредници от Нестле България, последователи, публични лица и посланици на Нестле за Живей Активно! дадоха старт на най-мащабната самодейност за уравновесено хранене и деен метод на живот. Спазвайки всички ограничения за сигурност, Петър Стоилов, изпълнителен шеф на Нестле България, Нели Ангелова, шеф връзки Нестле Югоизточен пазар, доцент доктор Тодор Чобанов, Асен Марков, Евгени Иванов – Пушката и Маруся Иванова, Екатерина Дафовска, Милица Мирчева, девойките от ВК Марица Пловдив, Владо Николов, Йордан Йовчев, Красимир Балъков, Балан, Играта и Тита се насочиха на алегоричен поход към Южен парк. Нестле България затвърди за 15-та година своя обществен ангажимент и прикани всички да заменят колите си за ходенето пеш.

„ Призовавам всички точно на Националния празник на Независимостта на България и в Европейския ден без коли да изберем да бъдем дейни и да се включите в самодейността ни - Нестле за Живей Активно!. Днес ще покажем, че с минимални старания всеки от нас може да способства към по-добро бъдеще.

Призовавам всички да бъдат „ положителният образец “ както за околните си, по този начин и за самите себе си. Избирайки един от четирите маршрута в столицата, всеки може да бъде повода за своето по-добро здравословно и психическо положение, изминавайки дистанцията пеш, на колело, тротинетка, ролери или друго. “, разяснява Нели Ангелова, шеф връзки Нестле Югоизточен пазар.

„ Движението, ходенето пеш, спортът са рецептата за благополучие. Отпразнуването на 15-та годишнина на самодейността на Нестле България – Нестле за Живей Активно!, потвърждава, че това не е единствено акция, а задача за деен метод на живот, трансформирала се в традиция с народен обсег. “, показа доц.д-р Тодор Чобанов, зам.-кмет по направление “Култура, обучение, спорт и юношески дейности” на Столична община.

„ Днес ще покажем, че с минимални старания всеки от нас може да способства към по-добре бъдеще. Призовавам всички да бъдат „ положителният образец “ както за околните си, по този начин и за самите себе си. Избирайки един от четирите маршрута в столицата, всеки може да бъде повода за своето по-добро здравословно и психическо положение, изминавайки дистанцията пеш, на колело, тротинетка, ролери или друго. “, разяснява Нели Ангелова, шеф връзки Нестле Югоизточен пазар.
Тази година към положителния образец на Нестле за Живей Активно! се включиха и 21 общини от цяла България, които приканиха своите жители да станат част акцията за деен метод на живот и уравновесено хранене.

Повече за Нестле за!

От старта на Нестле за Живей Активно! през 2006 година до момента, самодейността е излязла от рамките на акция и се трансформира в национално придвижване. Повече от 450 000 българи са взели участие през годините, а над 170 сътрудници поддържат посланието за изгодите от деен метод на живот.

През 2019 година „ Нестле за Живей Активно! “ сполучливо си партнира с над 100 институции, спортни клубове и федерации, специалисти и известни персони и реализира над 120 съпътстващи събития из цялата страна – в партньорство с Национално съдружие на общините. През 2020 година за първи път се организира и зимното издание в Боровец, с поддръжката на Бороспорт и община Самоков.

През последните 14 години самодейността Нестле за Живей Активно! даде опция на българите да спортуват, да се движат и да се забавляват дружно с едни от най-обичаните спортни звезди. 50 от най-големите спортни звезди на България са се присъединили, измежду които Нешка Робева, Йордан Йовчев, Евгени Иванов-Пушката, Йорданка Благоева, Тити Папазов, Сани Жекова, Тервел Пулев, Наско Сираков, Илияна Раева, Мария Гроздева, Тереза Маринова, Симона Пейчева, Армен Назарян, Екатерина Дафовска, Владо Николов, Сесил Каратанчева, Николай Желязков, Николай Гергов, Братан Ценов, Антонина Зетова, Нели Маринова, Страшимира Филипова и доста други.

Инициативата се организира под патронажа на Столична община и Министерство на младежта и спорта.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР