На 21 септември 2018 г. (петък), във връзка с подмяна

...
На 21 септември 2018 г. (петък), във връзка с подмяна
Коментари Харесай

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата


На 21 септември 2018 година (петък), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Мир “, кв. „ Орландовци “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

- ул. „ Мир “, ул. „ Железопътна “, №18, №20, №22, №24, №24А

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Мир “ ъгъла с ул. „ Железопътна “.

На 21 септември 2018 година (петък), по отношение на замяна на сградно водопроводно отклоняване на ул. „ Асен Игнатов “, с. Бусманци, се постанова прекъсване на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

- ул. „ Асен Игнатов “ от ул. „ Перуника “ до края на улицата

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Асен Игнатов “ №31.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР