На 21 ноември в Москва, по-линия на Руското Външно Министерство

...
На 21 ноември в Москва, по-линия на Руското Външно Министерство
Коментари Харесай

Карат нови метро вагони от Москва СНИМКИ

На 21 ноември в Москва, по-линия на Руското Външно Министерство се организира взаимното посещаване на посланици на непознати страни, упълномощени в Русия, на цех " Метровагонмаш " (Московска област., година Митиши, измежду който бе и Българския дипломат в Русия Атанас Крастин. В хода на визитата Посланик Крастин се срещна с управлението на АО " Трансмашхолдинг ", както и обиколка на индустриалните цехове за построяването на нови новаторски влакове от ново потомство вид " Москва ".

По думите на управлението на завода в момета има подписан контракт с България за рационализация на 8 метровагони, в случай че страна ни остане удовлетворена то до 12 декември 2018г. договорът ще бъде възобновен за общо 48 метровагона. Българския дипломат Атанас Крастин разясни пред " Медиа Мост България " Борис Анзов, че сега се преглежда опция за рационализация на 48 метровагони включително и в град Твер, Русия за интервал 2019-2020 година

Вагоните ще бъдат с огромна степен на нараснал комфорт, видео наблюдаване и най- нова антибактериална система за пречистване и пречистване на въздуха в самите вагони. Подобни вагони ще бъдат сложени в Унгария и Харватия. Транспортирането на вагоните до България се реализира на самоход подчертаха от самото дружество.

Снимки: Борис Анзов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР