На 21 декември, около 23.00 часа, на кръстовището бул.“Александър Малинов“

...
На 21 декември, около 23.00 часа, на кръстовището бул.“Александър Малинов“
Коментари Харесай

Задържан е шофьор, предложил подкуп на екип от отдел „СПС“ – СДВР

На 21 декември, към 23.00 часа, на кръстовището бул. “Александър Малинов “ и ул. "Самара " в жк Младост – 4, екип на отдел „ Специализирани полицейски сили “ – Столична дирекция на вътрешните работи забелязал автомобил, които се движел несъответстващо по булеварда в посока Околовръстен път.

Служителите подхванали дейности по прекъсване на транспортното средство.

При полицейската инспекция водачът не показал документи, които да удостоверят неговата дееспособност като лидер -лична карта и удостоверение за правоуправление, подал само талона за автомобила. Мъжът, който бил във очевидно нетрезво положение, опитал да избегне последващите наказания и предложил на служителите на реда сума пари, с цел да забавят за случая. Служителите не се поддали на провокацията, реагирали съответно и алармирали за екип на отдел "Пътна полиция ".

Задържан е водач, предложил рушвет на екип от отдел „ СПС “ – Столична дирекция на вътрешните работи На 21 декември, към 23.00 часа, на кръстовището...
Публикувахте от в
При тест за алкохол на лидера, дрегерът отчел позитивен резултат – 2,42 промила в кръвта. Мъжът – на 55 години, е арестуван в Седмо районно управление (на МВР).

Извършени са нужните дейности по следствието, в днешния ден материалите са докладвани в СГП, под чийто контрол се организира и следствието. Привлечен е в качеството на обвинен по две закононарушения и с прокурорско разпореждане е арестуван за период до 72 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР