На 20 януари 2020 г. прокуратурата излезе с официално съобщение,

...
На 20 януари 2020 г. прокуратурата излезе с официално съобщение,
Коментари Харесай

Копанията на Гебрев: Вече е потвърдено, че в членка на НАТО и ЕС е извършен терористичен акт

На 20 януари 2020 година прокуратурата излезе с публично известие, че са повдигнати обвинявания против три лица, съветски жители, за опит за преднамерено ликвидиране на Емилиян и Христо Гебреви, притежатели на компания Емко, и шеф в компанията.

Според прокуратурата в интервала от 28.04-04.05.2015 година те се пробвали да отровят Гебрев с неидентифицирано вещество с фосфороорганичен темперамент. Опитът за ликвидиране на Емилиян Гебрев беше в началото обвързван със случая на отровения съветски шпионин Сергей Скрипал.

През февруари месец 2019 година беше изработен лабораторен разбор, който сподели, че това е тип пестицид, част от групата на бойното отровно вещество " Новичок ".
Още по тематаПрокуратурата: Отровили Гебрев поради оръжейна пратка за УкрайнаГрупа от руснаци е проверявана по случая " Гебрев " ФБР разчита фрагменти от охранителни камери по делото " Гебрев ", вижте ги (видео)Трима руснаци с обвинявания за отравянето на Гебрев и сина му, Интерпол ги търси Москва настоя България да работи с Русия по случая с отравянето на Гебрев
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР