На 20 ноември Марс е квадратура с Юпитер – Влиянието

...
На 20 ноември Марс е квадратура с Юпитер – Влиянието
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за всички зодии

На 20 ноември Марс е площ с Юпитер – Влиянието на този аспект ще обхване цялата седмица.

Неблагоприятно време за интернационалните бизнес пътувания и определяне на контакти с задгранични сътрудници. Може да провокира нова вълна на напрежение в интернационалните връзки, утежняването на военните спорове, усилва вероятността от разнообразни типове ексцесии, терористични офанзиви, улични боеве, конфликт с полицията. Това се отнася освен до нашата страна, само че и за други места. Възможно е да бъдат направени скандални изказвания или откриване на значима за обществото информация. Лесно се предизвикат разногласия водещи до спорове, може да има проблеми в корпоративния бизнес, в връзките с задгранични сътрудници. От друга страна тези планетни сили подтикват упоритостите и желанието за триумф. Тъй като също водят до повишаване на самочувствието, надменност и пренебрежителност у някои човеци, това ще пречи на вярната преценка на опциите и вероятностите. Ще има наклонност към неразумни и неправилни дейности. Избягвайте да налагате гледната си точка и ползите си над останалите, неетичното държание. Внимавайте също и вие да не станете жертви на машинация и непочтено държание. Добрата вест е, че хармоничните аспекти на Хирон, Слънцето и лунните възли ще дадат опция за изплъзване от сложни обстановки, в случай че се покаже еластичност и дипломатичност в споровете.

На 22 ноември в 11:03ч Слънцето прави ингресия (преход) в символ Стрелец.

На 23 ноември в 07:40ч има пълнолуние. Пълнолунието е в тао площ към Марс и съпротива с Юпитер. Противоречията, които са се основали в предходния интервал, в този момент ще се изострят и могат да стигнат до краен лимит. Може да бъдат и краткотрайни нови спорове. Подходящо време да се освободите от подправени връзки или остарели полезности. Не се доверявайте на получената информация преди са сте я ревизирали, тя може да е погрешна. Пазете добре тайните както своите, по този начин и непознатите. Бъдете доста деликатни, когато шофирате, ускорява се заплахата от повреди, пътни произшествия и злополуки. По-засегнати ще бъдат Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

На 25 ноември Нептун става пряк.

Луна без курс

21.11.18 00:47 - 21.11.18 01:44

22.11.18 12:00 - 23.11.18 06:12

25.11.18 07:32 - 25.11.18 08:39

Подходящо за подкастряне на: 19, 20 (до 15:49ч), 24 (след18:17ч), 25 ноември

Овен – Най-доброто, което можете да извършите е да се фокусирате върху личната си работа. Също по този начин, не би било неприятно да отделяте част от времето си, с цел да помагате на други хора, само че единствено посредством услуги, не давайте пари назаем. Слънцето е във вашия осми дом, което значи, че ще бъде много натоварен живота към вас. Юпитер ви предлага положителни благоприятни условия за пътешестване, само че също по този начин и за изследване на нови места, както и за продължение на образование. Що се отнася до новите запознанства, те надали ще доведат до нещо съществено. Приятелско другарство, флирт - нищо повече.

Благоприятни дни- 23, 24

Неблагоприятни дни – 19, 20, 25

Телец – Марс усилва упоритостите ви и ви дава мотивация за нови завоевания във всички сфери на живота. Тази седмица ще бъдете дейни и цялостни с сила, само че ще имате предпочитание да постигнете баланс в живота. Не забравяйте за нуждата от отмора, тъй като стресът може да докара до намаляване на имунната ви система и надлежно до здравословни проблеми. Непланираните разноски могат фрапантно да се усилят през този интервал. Трябва да се опитате да бъдете спестовни, а не да губите пари. Ако се стремите към съществени връзки, в този момент не е подобаващ момента за това. Само се забавлявайте.

Благоприятни дни- 25

Неблагоприятни дни – 21, 22

Близнаци – Ще имате задоволително мотивация и сила за реализиране на задачите, които гоните, освен в кратковременен работен проект, само че и в житейски. Няма да позволите да се намесва в живота ви на никого и ще следвате личния си порив. Може да бъдете изправи пред сложна задача на работното си място. Контролирайте продуктивността си, като сами си определите целите и си зададете свои лични периоди за осъществяване. Венера се намира във вашия пети дом, и това ви подсигурява положително превозване на времето, доста романтика, доста благоприятни условия за отмора и релаксация, от които, несъмнено би трябвало да се възползвате. За сериозна връзка не е удобно времето, само че в случай че обичате да флиртувате, нищо не ви пречи да се потопите в новите усеща.

Благоприятни дни- 19, 20

Неблагоприятни дни – 23, 24

Рак –В началото и в средата на седмицата звездите чакат смели и решителни дейности от вас. Всички, които желаят възобновяване и смяна към по-добро в живота си, ще съумеят. Втората половина на седмицата може да бъде обвързвана с понижаване на имунитета и вследствие на това нараснала възможност от настинки и инфекциозни болести. Стойте надалеч от тези, които кихат и кашлят. При приложимост на медикаменти внимавайте. Има заплаха от предозиране или може да се допусне неточност при лекуването. За нови запознанства интервалът не е доста сполучлив. Дори обичан човек може да провокира раздразнението ви. Но би трябвало да сте сдържани - гневът ви може да се обърне против вас.

Благоприятни дни- 21, 22

Неблагоприятни дни – 19, 20, 25

Лъв – Тази седмица ще съумеете да се изявите ослепително като водачи. Вземете самодейността в лични ръце, изключително в случай че такава опция се дава на работното ви място. Но пазете се от прекалено напрежение и претоварване, с цел да не получите тежко главоболие в продължение на няколко дни. Това е уместно време за възобновяване на остарели връзки и другарства. През втората половина на седмицата напрежението в любовта и интимните връзки може да се усили. Възможно е да има недоразумения въз основа на невъзможността да се реализира единодушие. Опитайте се да не криете нищо от близкия си човек. В противоположен случай чувството за съмнение може да се ускори.

Благоприятни дни- 19, 20, 23, 24

Неблагоприятни дни – 21, 22

Дева – На работното място не развивайте несъразмерна интензивност. Съществува възможност да получите в допълнение натоварване без материална отплата. Обърнете повече внимание на своето здраве. Подходящо е за медицински прегледи, диагностика, проучвания и започване на лекуване. В връзките с околните си покажете мъдрост и самообладание и най-важното - въздържайте се от бърборене и правене на забележки. Внимателно се отнасяйте и към колегата си. Не изисквайте прекомерно доста от него, влезте в неговото състояние и вместо да го критикувате, деликатно го насочвайте към това, което е вярно от вашата позиция.

Благоприятни дни- 21, 22, 25

Неблагоприятни дни – 23, 24

Везни – Ако намерите сили да завършите това, което сте почнали, ви чака успех (поне мнозина от вас). Насочете всички старания към решението на работните задания и спокойствието ще се върне при вас. Желателно е да запазите прочувственото равновесие и да не се дразните от дреболиите. За тези, които към този момент имат сътрудник, щастието с него ще бъде по-важно от всичко друго. Готови сте да пренебрегнете своите ползи в името на общото богатство и естетика. Любимият човек ще ви обгърне с деликатност и пристрастеност, не се отхвърляйте от тези красиви моменти и се потопете в страстите.

Благоприятни дни- 23, 24

Неблагоприятни дни – 19, 20, 25

Скорпион – Като цяло интервалът ще бъде работлив. Завършете старите каузи преди да преминете към новите. Бъдете деликатни, когато плащате покупките си. Може би заради персонални проблеми не се чувствате доста добре. Задавайте си постоянно въпроса: „ Кое е по-важно, да бъда прав/а или щастлива/а?” Навярно това ще ви помогне да избегнете спорове с обичания човек. Нуждаете се от отмора, с цел да погледнете обстановката в профил и да вземете вярното решение. Нови запознанства няма да ви е мъчно да осъществявате, вие сте прекомерно очарователни и с готовност поддържате връзка. А и към този момент са ви хвърлили око.

Благоприятни дни- 25

Неблагоприятни дни – 21, 22

Стрелец – Извънредно продуктивна седмица ви чака. Някои от вас ще сменят длъжността си или ще бъдат нараснали. Здравето може да ви сътвори проблеми, в случай че не се научите да се отпускате и да отделяте задоволително време за отмора. Ако желаете да запазите взаимното съгласие сред вас и близкия ви човек, бъдете извънредно откровени с него и избягвайте недоразуменията. Влюбените Стрелци ще бъдат склонни да покажат забележителна фикция, да измислят някои приятни изненади, с цел да изненадат половинките си. За свободните от вас, прекомерно е допустимо сантиментално запознанство, само че не възлагайте огромни очаквания за освен това.

Благоприятни дни- 19, 20

Неблагоприятни дни – 23, 24

Козирог – Не се опасявайте да експериментирате, да поемете начинания там, където се постанова, чувствайте се свободни да заявите себе си. Във вторник и в петък внимавайте да не предизвиквате спор посредством личните си думи или дейности. Действайте решително, настойчиво, само че тактично, тогава при всевъзможни условия ще имате преимущество и ще постигнете задачите си доста по-бързо. През интервала не се занимавайте прекомерно доста със личните си терзания, а обръщайте повече внимание на това, което се случва в живота на обичания човек - в работата, в общуването с родственици и другари.

Благоприятни дни- 21, 22

Неблагоприятни дни – 19, 20, 25

Водолей – Седмицата ще бъде богата на събития, само че триумфът ви ще зависи напълно от вас и от решенията, които вземате. Не си давайте доста напън, повече се предлага да почивате и да обръщате внимание на себе си. Направете проект за това, което желаете да постигнете. Втората половина на седмицата е неподходяща за взимане на финансови решения. Също по този начин е допустимо да има измами и загуба на пари при заплащане на покупките. Нежелателно е да се дават или да се заемат пари. Партньорът ви ще е податлив да завоалира държанието си и ще заобикаля да дава директни отговори, а това ще ускори вашата недоверчивост.

Благоприятни дни- 19, 20, 23, 24

Неблагоприятни дни – 21, 22

Риби – Седмицата ще бъде сполучлива за вас, в случай че съумеете да откриете и следвате знаците, които ориста ви изпраща. Вие сте на две крачки от благополучен поврат на ориста - както в персоналния си живот, по този начин и във вашата кариера. Не се разсейвайте от дребните неща, до момента в който работите. Бъдете деликатни към нови запознанства. За тези, които имат към този момент връзка, ще бъде съразмерен интервал. Все отново се старайте да не прекалявате. Ако се стигне до кавги, те ще бъдат толкоз незначителни, че ще бъдат забравени още същия ден. За да може всичко да върви безпрепятствено, постоянно си напомняйте, че всеки има право на свободен избор и самостоятелни решения.

Благоприятни дни- 21, 22, 25

Неблагоприятни дни – 23, 24

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР