На 20 декември, BILLA България отвори своя първи магазин в

...
На 20 декември, BILLA България отвори своя първи магазин в
Коментари Харесай

BILLA България отвори първия си магазин в Пирдоп в модерен търговски център

На 20 декември, BILLA България отвори своя първи магазин в Пирдоп, в модерния търговски център " Ритейл Парк Средногорие ". Той е ситуиран на основна локация - в непосредствена непосредственост до входа на града, на улица " Цар Освободител ". Местоположението е определено по този начин, че да обезпечи видимост и елементарен достъп както на жителите и гостите на Пирдоп, по този начин и за живущите в обитаемоте места в покрайнината, измежду които Златица и Челопеч. Общият размер на инвестицията надвишава 1 900 000 лева и обезпечава построяването на обекта, цифрови нововъведения и съвременно съоръжение, в унисон с най-високите екологични стандарти. С откриването на своя 140-ти магазин, веригата разкрива 30 нови работни места, в поддръжка на развиването на Пирдоп и района.

Новият обект предлага обилие от над 8800 продукта, измежду които: свежи плодове и зеленчуци, отгледани по програмата на BILLA Градини, прясно месо от родни производители с марката " Българска плантация " и други добре познати лични марки на комерсиалната верига - Clever, BILLA, BILLA Premium и BILLA Bio. Филиалът съчетава концепцията за богато многообразие от висококачествени артикули на налична цена с обезпечаването на оптимално улеснение за потребителите с просторни зали за извършване на покупки.

Магазинът дава опция за независимо маркиране и възнаграждение на покупките в касова зона на 4 бр. каси за самообслужване. В допълнение към бързината и комфорта, които те обезпечават, новаторското решение спомага за спазването на нужната отдалеченост и всички ограничения за безвредно извършване на покупки. Върху всички лавици в обекта са сложени електронни етикети, които дават цялостна информация за производителя, произхода, грамажа и цената на продуктите. Енергоспестяващите решения са неизменима част от актуалното съоръжение. Те включват най-голям клас хладилни витрини и LED осветяване. Освен че усъвършенстват потребителското прекарване, го вършат и по-природосъобразно.

" Стратегията ни да навлизаме в дребни и междинни обитаеми места, през днешния ден ни събира в Пирдоп за откриването на нашия 140-ти обект, а младият и стимулиран екип е най-силното доказателство за смисъла на тази тактика, която трансформира BILLA освен в налично място за извършване на покупки за повече българи, само че и в благонадежден шеф и сътрудник на локалните общности ", показа Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България във връзка откриването на обекта.

Посетителите на филиала ще имат опция да се възползват и от извънредни оферти, част от специфичната листовка, с която BILLA отбелязва откриването на обекта. Тя добавя коледните каталози, които ще спомагат на потребителите да приготвят уместно фамилната софра и подаръците за своите близки, в навечерието на идните празници.

 Снимка: BILLA

Материалът е възложен от BILLA България.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР