На 2 и 3 септември 2022 г. на познатото място

...
На 2 и 3 септември 2022 г. на познатото място
Коментари Харесай

Eurosmith и Turbo B от Snap! са тазгодишните хедлайнери на „Дъбрава фест“ край Благоевград

На 2 и 3 септември 2022 година на познатото място до кметството в село Дъбрава ще се организира обичайният фестивал „ Дъбрава фест “, проведен от Община Благоевград и Асоциация за развиване на българското село. Програмата на фестивала бе оповестена през днешния ден на конференция от Силвия Домозетска – шеф „ Култура, спорт, туризъм “ в Община Благоевград и Росен Георгиев – ръководител на управителния съвет на Асоциацията за развиване на българското село.

Началото на първата фестивална вечер ще сложи музикалният продуцент, звуков инженер и ди джей D-Trax, а след него на сцената ще се качат Deep Zone и DJ Диан Соло. Хедлайнер на първата вечер е Turbo B от хитовия музикален план Snap!.

Втората вечер резервира рок звученето, с което фестивалът се свързва през цялото време. Всяка година на сцената излиза благоевградската рок група „ Black Rose” и това издание на „ Дъбрава фест “ няма да изневери на традицията. Отново ще бъде дадена сцена за млади гении, и на нея ще се качат „ Electric Roxy”.

Втората, последна вечер на „ Дъбрава фест “ ще приключи с хедлайнерите от “Eurosmith “ – първата европейска група, основана през 1997 година с поддръжката и съдействието на „ Aerosmith “. Италианците от “Eurosmith “ извършват безусловно достоверно цялото шоу, което вършат „ Aerosmith " с костюми, като и образно наподобяват на тях, уточни Росен Георгиев. Дори вокалистът на групата – Лука Челети, наподобява образно на Стивън Тайлър, а двамата и до ден сегашен са свързани с другарство, добави той.

Фестивалът тази година има своето седмо издание, въпреки и осма организационна година. През 2021 година, заради епидемиологичната конюнктура по отношение на разпространяването на COVID-19, фестивалът беше отсрочен в последния миг. Тази година обаче се завръща с още повече хъс, разгласи Силвия Домозетска – шеф „ Култура, спорт, туризъм “ в Община Благоевград.

Концертите са доста разнообразни в двете фестивални вечери в стилово отношение, а фестивалният дух ще бъде поддържан и през светлата част на деня с DJ сетове. Входът е свободен.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР