На 19 юли, потребителите от няколко региона получиха нов фърмуер

...
На 19 юли, потребителите от няколко региона получиха нов фърмуер
Коментари Харесай

В смартфоните на Samsung бе добавена полезна функционалност

На 19 юли, потребителите от няколко района получиха нов фърмуер за смарт телефоните Galaxy S9 и Galaxy S9+. След инсталирането на ъпдейта, в телефоните се появява нов режим за снимане на видео.
След инсталиране на обновяването, в настройките на Galaxy S9 и Galaxy S9+ се появява опция за активиране на запис на видео при скорост 480 фрагмента в секунда и резолюция 720р . Продължителността на това видео е 0,4 секунди.



В смарт телефоните Galaxy S9 и Galaxy S9+ е налична поддръжката на видео с резолюция 720р и скорост 960 фрагмента в секунда. Но записът продължава единствено 0,2 секунди. Това явно е прекомерно малко. Новата опция удвоява дължината на видеоклипа и понижава честотата на фрагментите.

При избирането на снимане на видео със занимателен каданс в автоматизиран режим, по дифолт се употребява скоростта от 960 фрагмента в секунда. Добавената с ъпдейта нова скорост би трябвало да се избира ръчно.



Голяма е вероятността новият режим да се появи и в Samsung Galaxy Note 8. Както и в другите мобилни устройства на южнокорейската корпорация. Но вероятно тяхната скорост на фрагментите ще бъде по-различна. Новата функционалност може да се окаже доста потребна за някои консуматори.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР