На 19 октомври в Paradise Center отвори врати медико-консултативен център

...
На 19 октомври в Paradise Center отвори врати медико-консултативен център
Коментари Харесай

Медицински център „Надежда“ отвори врати в Paradise Center

На 19 октомври в Paradise Center отвори порти медико-консултативен център „ Надежда “. По този метод комерсиалният център дава новаторска и неповторима по рода си услуга за своите гости и чиновници. Медицински център „ Надежда “, част от МБАЛ „ Надежда “, е ситуиран на равнище 3.

Прегледите ще се правят всеки ден от 10:00 до 21:30 часа след авансово записан час.



„ В Paradise Center постоянно сме се стремили не просто да развиваме портфолиото от търговски марки, само че и предлаганите услуги. С сътрудниците ни от МБАЛ „ Надежда “ споделяме общи визии, че опазването на здравето би трябвало да е налично и комфортно, по тази причина сме горди, че сме първия търговски център в България с медицински център. “, споделят от комерсиалния център.

В медицинския център „ Надежда “ ще работят следните диагностично – консултативни кабинети: гинекология, детско-юношеска гинекология, репродуктивна медицина, следене на бременност, пренатална диагностика, педиатрия, детска кардиология, детска нефрология, детска ортопедия, алергология, ендокринология, хирургия, кардиология, съдова хирургия, неврология, урология, гастроентерология, дерматология, ехомамография, онкология, хематология, естетична гинекология, пластично - възстановителна хирургия, диетолог, акупунктура. На територията на медицинския център ще работи и огромна, съвременна клинична лаборатория.

„ Вярваме, че положителните медицински грижи се обезпечават от експерти, чудесно съоръжение, висок морал, огромно сърце, само че и от добра локация. Вярваме, че опазването на здравето би трябвало да е налично и комфортно и да може да лекува повече хора на повече места! Затова взехме решение ние да отидем при пациентите и по този начин да разширяваме достъпа до профилирани медицински услуги, навременната профилактика и лекуване.


Избрахме Paradise Center като място, където да отворим още диагностично - консултативни кабинети, точно поради стратегическата и отзивчива локация. “, разясняват от МБАЛ „ Надежда “.

С откриването на медицински център „ Надежда “ в Paradise Center ще проработи и първия по рода си кабинет по опазване на репродуктивното здраве при пациенти, на които им следва тежко медикаментозно лекуване, част от обществената акция „ Запази вяра “. Инициативата се концентрира върху предварителна защита на репродуктивното здраве при разнообразни болести, които могат да доведат до усложнения в основаването на поколение при дамите и при мъжете.

В рамките на самодейността ще се извършат 200 безвъзмездни ехомамографии на млечна жлеза за дами до 40 години и 100 безвъзмездни пакета за оценка на яйчников запас, които включват проучвания на хормони и обзор при АГ експерт, за дами сред 28 и 39 години. Записванията се вършат посредством онлайн поръчка на zapazi.me.

Кампанията „ Запази вяра “ планува и осъществяване на 100 безвъзмездни пакета за проучване и обзор на простата през ноември в поддръжка на мъжкото здраве.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР