На 18 ноември (четвъртък) в 11 ч. сутринта третият шоурум

...
На 18 ноември (четвъртък) в 11 ч. сутринта третият шоурум
Коментари Харесай

eMAG отваря шоурум в Пловдив

На 18 ноември (четвъртък) в 11 ч. сутринта третият шоурум на eMAG у нас ще посрещне своите клиенти в пловдивския Mall Plovdiv, равнище +1. Платформата за електронна търговия продължава да уголемява шоурум мрежата си в България след двете си физически местоположения в София. По този метод на клиентите се дава още един комфортен канал за извършване на покупки, а с това и доста спомагателни преимущества.

Шоурумът на eMAG в Пловдив се намира в Mall Plovdiv на ул. " Перущица " № 8, равнище +1. Той има общо 350 кв.м. комерсиална и складова повърхност и ще бъде отворен всеки ден от седмицата сред 11 и 20 ч. за момента при всички нужни ограничения за сигурност. Стандартното работно време на шоурума ще бъде от 10 до 21 ч. Клиентите ще могат да прегледат, избират и пазарят от складова наличност от над 4000 продукта от разнородни категории като телефони, преносими компютри, таблети, аксесоари, периферни устройства, уреди за персонална грижа, дребни домашен електроуреди и други Има и опция да се вършат поръчки на избрани артикули от уеб страницата на търговеца или мобилното му приложение, с безвъзмездна доставка до шоурума, a наличните на място продукти могат да се резервират и да се вземат от там още същия ден, спестявайки време за доставка. Шоурумите на eMAG улесняват и връщането на артикули, като в тях могат да се получават и съвещания. На място се оферират и варианти за потребителски заеми. Стойността на продуктите към крайния консуматор е идентична, без значение от кое място се поръчва - от у дома, офиса, курорт или шоурума, като се изключи специфични промоционални акции.

Новият шоурум на eMAG в Mall Plovdiv отваря ден преди най-голямото шопинг събитие на платформата - , който тази година ще се организира на 19 ноември.

 фотография: eMAG

" Щастливи сме да посрещнем нашите клиенти от Пловдив и района в третия ни шоурум в страната и първият отвън София. Там те могат да се възползват пълноценно от преимуществата при извършване на покупки от eMAG и да открият разнородни артикули в разнообразни категории. Компанията ни продължава да влага интензивно в своето наличие в България и да уголемява бизнеса си, който залага триумфа си на първокласно потребителско прекарване, нововъведения и съвременни технологии ", споделя Силвиу Гугуи, шеф на eMAG България.

eMAG предлага на клиентите в новия им шоурум в Пловдив да съблюдават отдалеченост и предизвиква безкасовите заплащания за несъмнено и безвредно шопинг преживяване. Посещенията в комерсиалния център са напълно съобразени с актуалните противоепидемични ограничения.

* наличие на eMag
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР