На 18 и 19 октомври Варна ще събере световни имена

...
На 18 и 19 октомври Варна ще събере световни имена
Коментари Харесай

Събитие без аналог в цяла Югоизточна Европа ще се проведе във Варна

 На 18 и 19 октомври Варна ще събере международни имена в областта на нововъведенията, маркетинга и технологиите на най-голямото събитие от сходен жанр в Югоизточна Европа – Innowave Summit 2019. Сред топ лекторите се отличават водещи мениджъри и бизнесмени от международни марки като Apple, Фейсбук, Гугъл, Amazon, eBay, Trip Advisor, Booking, CNN, Alibaba.com и редица други.

На публична конференция в Община Варна тази седмица бяха показани акцентите, както и специфичната стратегия и експо зона на тазгодишното издание.

" Събитието няма аналог в цяла Югоизточна Европа. Самият аз като уредник нямам самообладание да видя на сцената Дрейтън Бърд, Шед Симов, Джина Лондон, Лукас Железни, Джоана Райли, Скот Коен и още доста други съумели и одобрени персони в разнообразни сфери. Това, което прави Innowave Summit 2019 толкоз удивително е съчетанието сред лекционна част и ревю, тъй като с изключение на невероятната стратегия с лектори, посетителите ще имат опция да осъществят така наречен нетуъркинг с разнообразни компании в особено обособена експо зона “ – показа Димитър Василев, основен уредник на Innowave Summit 2019.

Две огромни подиуми, зона на изложителите и специфична стартъп естрада ще са разполагаем на посетителите, а програмата е повече от разнообразна.

В рамките на Innowave Summit 2019 ще се организира и кръг от международната купа за стартъпи Startup World Cup 2019. Подобно издание се организира за първи път в България, а участниците ще премерят сили пред жури, формирано от самите лектори на Innowave Summit. Всички гости ще имат опция да участват на самото съревнование, което ще се организира редом с лекциите на особено обособена стартъп естрада.

" Innowave Summit освен сложи, само че и утвърди мястото на Варна на международната софтуерна карта. Това е реалност, който работи за града още от първото издание! “ – разяснява Пейчо Пейчев, зам.-кмет на Варна. За поредна година Innowave Summit 2019 се реализира с поддръжката на Община Варна.

Събитието ще се организира на 18 и 19 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна, а на формалния уебсайт innowavesummit.com можете да получите цялостна информация за лекторите, програмата и всички спомагателни организационни детайлности.

" Моята задача е да въодушевявам хората да трансформират своите хрумвания в действителност “ – споделя Шед Симов, преподавател на Innowave Summit 2019 и един от най-продаваните британски създатели, основател на книгата без текст и картинки, спечелила премия " Гинес “ за най-многобройни продажби.

На формалната конференция участваха Димитър Василев, основен уредник на събитието, Николай Петканов – експо управител, Пейчо Пейчев – зам.-кмет на Варна, Стоян Пасев – регионален шеф, представители на Технически Университет Варна, Икономически Университет Варна и част от изложителите – водещи компании в областта на технологиите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР