На 18 август, следващия четвъртък, на пл. Тройката“ в Бургас

...
На 18 август, следващия четвъртък, на пл. Тройката“ в Бургас
Коментари Харесай

Летен спортен празник ще се проведе на пл. Тройката на 18 август

На 18 август, идващия четвъртък, на пл. " Тройката “ в Бургас ще се организира състезателен празник. Между 17.00 и 19.30 ч. жителите и гостите на града ще имат опцията да потанцуват, да ревизират издръжливостта си или да практикуват йога. На тяхно разположение ще има колело и два тренажора - за гребане и тазобедрени стави. На тях всеки запалянко ще може да премери сили с другари и родственици, с цел да узнае дали е във форма. Тъй като мускулите и силата вървят ръка за ръка с гъвкавостта, по време на спортния празник ще има и проява на йога процедура и клас по латино танци. Всеки искащ ще има опцията да усети страстта и изгодите от придвижването във всичките му форми.

Над 52 % от българите не спортуват въобще, демонстрира национално изследване от 2019 година на Бенефит системс България, по-известни като MultiSport. Затова и организацията припомня, че придвижването е здраве и ще раздава награди на всеки, който се престраши да опита някой от спортовете идния четвъртък.

" Очакваме ви на площада и се надяваме празникът да ви въодушеви да продължите да се движите всекидневно! “, споделят уредниците.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР