На 17 и 18 юли осем любими банди от актуалната

...
На 17 и 18 юли осем любими банди от актуалната
Коментари Харесай

REBEL REBEL #завинагисвободни в София

На 17 и 18 юли осем обичани банди от настоящата различна музикална вълна ще възпламенят дружно фитила на REBEL REBEL в Маймунарника.

След година на обществена изолираност, само че и доминация в българския радиоефир и единствено седмица след представянето им, ALI, Me And My Devil, No More Many More, NiB: Now in Bulgaria , Stop the Schizo, Jin Monic , Lek City Case и американците TROPE излизат на една сцена за два концерта в София за REBEL REBEL # завинагисвободни .

Това е музикално събитие с осем концерта в два следващи дни в Маймунарника, което няма искания да се назовава „ фестивал “. REBEL REBEL носи в генезиса си особеното революционно положение на чистия дух – с протест в мислите и музиката, шир в съзнанието и искрено другарство на свободните актьори, обединени към . REBEL REBEL е интимната връзка на рок музиката и смелостта да бъдеш това, което си, без поза и упования – #завинагисвободни.   

REBEL REBEL е на 17 и 18 юли (събота и неделя) в Маймунарника, а билетите, на цена 15 лева за един и 25 лева за двата дни, към този момент се продават в мрежата на Eventim.bg и. Хлапета до 13 години влизат без вход, само че с декларация.



Събитието във Фейсбук за настоящи вести е.

Визуалната еднаквост на REBEL REBEL e дело на София Добрева.



Фейсбук

Instagram
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР