На 17 август в 05:23 часа българско време Луната навлиза

...
На 17 август в 05:23 часа българско време Луната навлиза
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за 17 август

На 17 август в 05:23 часа българско време Луната навлиза в земния знак Телец, където ще транзитира до 15:06 часа на 19 август. През тези съвсем три дни приоритет за нас ще са материалната ни и прочувствена непоклатимост, към които ще се стремим. Телецът по природа е толерантен, спокоен и балансиран.

Но откогато Уран е в този знак, е подложен пред какви ли не непредвидени събития и обрати. Затова не всичко, което желаеме и към което се стремим, се случва елементарно и по най-хубавия метод. Днес, въпреки всичко, Луната към момента не е в аспект с Уран (това ще стане утре), само че е в дисхармоничен аспект с шефа на знака Телец – Венера. Поради това денят не благоприятства огромните капиталовложения, партньорските взаимоотношения (бизнес, политически, интимни, дипломатически), разрешаването на финансови и юридически въпроси.

Днес не е добре да се обясняват и усъвършенстват връзки. Възможни са финансови компликации и загуби, земетресения на тържищата, утежняване на връзки. И Венера, и Луната са в неподвижни (фиксирани) знаци, които са по-неотстъпчиви и със мощно собственическо възприятие, което може да предизвика прояви на ревнивост, незадоволеност и възприятие на недооценяване във връзките. Желанието за внимание и приемане на висока оценка са доста мощни, по тази причина и страстите ще са много интензивни при някои хора.

В здравословен проект са уязвими гърлото, ушите, щитовидната жлеза, тилът за удари и контузии. Телецът доста обича вкусната храна и е податлив да преяжда. Днес бъдете по-умерени с количествата храна, не прекалявайте със сладкишите и тестените храни.

В персонален проект дисхармоничният аспект сред Луната в Телец и Венера в Лъв ще се отразят по-неблагоприятно на финансовите въпроси и партньорските връзки при родените под знаците и изключително през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада. Тази звездна какофония ще усетят най-силно хората, които имат и рождена Венера в знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

Предпазвайте се от спорове в интимните и бизнес връзки, от финансови измами и обири, от загуба на скъпи движимости или пари. Не бъдете прекомерно взискателни към колегата си, не проявявайте прекомерна ревнивост и собственическо възприятие. Не го приемайте за даденост. Обръщайте му повече внимание, бъдете по-мили и отстъпчиви. Не правете скъпи покупки, спазвайте законите.

Луната в Телец е с доста по-благоприятно въздействие през днешния ден върху прочувственото положение, прекарванията, финансовите въпроси и всевъзможни други каузи или взаимоотношения за родените под знаците и изключително през първа декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Чувствате се физически и прочувствено постоянни.

Склонни сте да проявявате самообладание и здрав разсъдък, по тази причина и взаимоотношенията ви с хората ще са по-добри и уравновесени.

При Луна в Телец е нараснала нашата чувствителност и желанието за уют. Много добър ден за вас за обществени контакти, публични действия и изяви, за сантиментални срещи, фамилни празници, излети измежду природата; за посещаване на заведения за хранене, спектакъл, концерт, изложения и други. Бъдете здрави!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР