На 17 април Виктория Бекъм навърши 47 години. Рожденичката отпразнува

...
На 17 април Виктория Бекъм навърши 47 години. Рожденичката отпразнува
Коментари Харесай

Виктория Бекъм отпразнува 47-ия си рожден ден с Ким Кардашян и Фарел Уилямс - slava.bg

На 17 април Виктория Бекъм навърши 47 години. Рожденичката отпразнува деня в Маями, където се намира футболният клуб на брачна половинка ѝ Дейвид. Дори на рождения си ден дизайнерката не можа да напусне бизнеса си и се появи на празненството в чест на откриването на футболния сезон в Съединени американски щати, което се организира в хотел Goodtime. Там тя съумя да се снима със брачна половинка си и популярни посетители като Ким Кардашян и Фарел Уилямс, които я поздравиха за рождения ѝ ден с трогателни фотоси в обществените мрежи.

Фарел Уилямс, Дейвид Бекъм, Ким Кардашян, Виктория Бекъм с другари
Виктория и фамилията ѝ отидоха на празнична вечеря на брега. Дейвид разгласява в Instagram фотография със брачната половинка си на плажа и я озаглави: „ Честит рожден ден, мамо. Обичаме те толкоз доста... Най-добрата майка и брачна половинка на 47-ия ѝ рожден ден. И към момента съм на 45. Ха-ха. „

Най-големият наследник на Бекъм, 22-годишният Бруклин, показа фотография от фамилната вечеря, като написа: „ Честит рожден ден, мамо. Обичам те толкоз доста “. Неговата половинка също не стоеше настрани. Никола Пелц разгласява в Instagram освен фотография с рожденичката, само че и архивна фотография на Виктория с дребния Бруклин. Тя призна, че това е обичаният ѝ кадър, и добави: „ Надявам се всичките ти стремежи да се осъществен. Ти си моят образец за подражателство. Обичам те толкоз доста “.
Круз и Ромео Бекъм поздравиха майка си за рождения им ден в Instagram, като ѝ написаха топли думи.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР