На 16 декември 2021 г. EVN Топлофикация отличи Регионална дирекция

...
На 16 декември 2021 г. EVN Топлофикация отличи Регионална дирекция
Коментари Харесай

EVN Топлофикация връчи сертификат за чист въздух на РДПБЗН Пловдив

На 16 декември 2021 година EVN Топлофикация отличи Регионална дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ (РДПБЗН) Пловдив със документ за забележителен принос към качеството на въздуха в Пловдив. С потреблението на екологично чисто централно отопление от EVN Топлофикация, РД ПБЗН способства за по-чист въздух в Пловдив.

От името на EVN Топлофикация свидетелството беше връчено от Жанет Стойчева, зам.-председател на Съвета на шефовете на EVN Топлофикация, на Георги Мангараков – шеф на РД " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " Пловдив.

През отоплителен сезон 2020/21 година РДПБЗН Пловдив  е консумирала над 222,5  MWh (мегаватчаса) топлинна сила и по този метод е икономисала повече от 89 тона нездравословни излъчвания въглероден диоксид във въздуха на Пловдив. РДПБЗН Пловдив употребява услугите доставка на гореща вода и централно отопление от EVN Топлофикация. Топлофикационните централи на EVN не отделят във въздуха на Пловдив серни диоксиди, фини прахови частици (ФПЧ) и диоксини.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР