На 15 юни ще стартира работа филиал на американската компания

...
На 15 юни ще стартира работа филиал на американската компания
Коментари Харесай

Филиал на голяма американска компания отваря врати в община Стамболийски

На 15 юни ще започва работа филиал на американската компания WATTS, международен производител на всичко, което касае отоплението, климатизацията и вентилацията. Това заяви кметът на община Стамболийски след среща с шефа на компанията за България Милен Найденов, който е от Стамболийски и е съдействал за инвестицията.
“Американците са видели, че бизнесклиматът тук е добър, че се развиваме като община, че вложителите имат поддръжка и подпомагане от страна на Общината и че се работи елементарно и безкористно с администрацията, видели са и, че скоро следва сериозна инвестиция от 10 милиона евро отново на територията на общината, и са одобрили тук да има тяхна база. Тя ще се обитава на ул. „ Сливница “ в постройката, където беше преди шивашки завод “, написа Георги Мараджиев. Той прецизира, че договорите ще бъдат подписани тази седмица. В момента се купува нужната техника и се приготвя за инсталиране, като това ще стане на 12 и 13 юни, а 15 юни е стартовата дата за производството.
 Мащабна инвестиция: Изграждат цех за 10 милиона евро в Ново село Мащабна инвестиция: Изграждат цех за 10 милиона евро в Ново село
Фирма разгласи желанието си да построи съвременен цех за бетонови произведения в Ново село. Инвестицията е за 10 милиона евро и ще обезпечи раб...
“Ще се стартира с 20 души личен състав с наклонност екипът да стане от най-малко 40 души. По-късно през днешния ден в ще бъде обявен телефон за кандидатстване за работа. Става дума за индустриална база, която ще създава манометри и термометри. Това е единствено един от общо 3 500 продукта, които създава компанията. Ще се работи дневна промяна, като работното време ще е съобразено и с графика на безплатния общински превоз, с цел да може работещите във филиала да го употребяват. Цялото произвеждане ще е за експорт за чужбина “, оповестява още кметът на Стамболийски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР