На 15 декември Мисис България Яна Средкова организира поредното благотворително

...
На 15 декември Мисис България Яна Средкова организира поредното благотворително
Коментари Харесай

Мисис България Яна Средкова ще стопли сърцата на възрастни хора в нужда

На 15 декември „ Мисис България ” Яна Средкова провежда следващото благотворително събитие. То е под надпис “Подари вечеря на възрастен човек в потребност ” и ще се организира от 11.30 часа в столичния ресторант „ Фаборже ”.

Тази година Яна Средкова е решила да разчупи клишетата и кани всички свои другари на брънч, по време на който ще се организира базар, а със събраните средства Яна ще обезпечи хранителни артикули за възрастни двойки в селата към София. Очаква се в базара присъединяване да вземат известни персони от политическия и бизнес хайлайф.

„ Решихме тази година коледният базар да премине под формата на брънч. Освен да дарят средства, хората ще могат да се срещнат, да поговорят в неофициална конюнктура. Най-голямата изненада е за дребните ни посетители! За тях Дядо Коледа е приготвил доста дарове и изненади ”, разкрива Мисис България.

От години Яна Средкова се е посветила на идеята да оказва помощ на фамилии с репродуктивни проблеми . Зад гърба си тя има голям брой благотворителни акции за набиране на средства, с цел да сбъдне най-съкровената фантазия за всяко семейство - да има лична рожба.  Яна  е омъжена, има три деца. Тя развива сполучлив бизнес със  здравословни храни, безглутеново и клетъчно хранене. Собственик е на ресторант Green Bаsket.

Носителка е на купите „ Мисис България Свят 2018 ”, „ Мисис Европейски съюз 2019 “ и на редица влиятелни оценки, измежду които „ Бизнесдама на годината “, „ Мис Бизнес на високи токчета “ и др. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР