На 14-ти януари, петък, ПРИКАЗКАТА P.I.F. ще продължи с един

...
На 14-ти януари, петък, ПРИКАЗКАТА P.I.F. ще продължи с един
Коментари Харесай

ПРИКАЗКАТА P.I.F. продължава с концерта „невиДИМО“ в SOFIA LIVE CLUB

На 14-ти януари , петък, ПРИКАЗКАТА P.I.F. ще продължи с един мощно прочувствен и специфичен концерт – „ невиДИМО “ в SOFIA LIVE CLUB.

Концертът беше плануван за 21.12.2021г. - датата, на която година по-рано в небето заблестя звездата Димо Стоянов, само че заради заболяване на член от групата се наложи събитието да бъде отсрочено.

Приказката P.I.F . – невиДИМО “ няма да е просто концерт от поредицата в памет на Димо, това ще е театър за чудните хора, които живеят в сърцата ни за едно огромно непораснало дете, което е слушало в унес музиката на Фреди Меркюри и е мечтаело да бъде като него. За любовта, онази същинска, вселенска обич, за която няма граници и време. И въпреки невиДИМО , на 14-ти януари той ще е още веднъж с нас на сцената, както е бил през всичките тези години. Ще се опитаме да пресъздадем наличието на Димо посредством магията на театралните изкуства. „ Ще оказва помощ и ще се грижи за това, което е оставил,  за да ни накара да се усещаме по-сигурни, че това което вършим е вярно и нужно “ – споделя Иван Велков.

Гост музикантите в това невиДИМО премеждие ще са Ерсин Мустафов, Владимир Михайлов, Никеца, Виктор (Gabana) и Михаела Ненова - цигулка.

Билети в мрежата на и партньорските каси на цена 20 лв.. На място в деня на концерта ще са 25 лв..

Още от МУЗИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР