На 14 февруари светът неизбежно отново ще се върти около

На 14 февруари светът неизбежно отново ще се върти около ...

Този Свети Валентин ще се влюбите в „Ема.“.

На 14 февруари светът неизбежно отново ще се върти около любовта! В Деня на влюбените „Ема.“ кани всички в киносалоните за среща с една от най-обичаните героини от непреходното творчество на Джейн Остин - очарователната, красива и умна Ема Уудхаус.

Тя ще ни запознае с тайните на любовта и тънкостите на сватосването, защото когато стане дума за повика на сърцето и намирането на перфектната половинка, Ема знае най-добре. Скоро обаче ще открие, че любовта крие изненади и за самата нея.

Новата възхитителна адаптация на обичаната класика на Остин „Ема.“ е идеалният подарък за празника, който може да направите на човека, чието сърце искате да спечелите, а защо не и на самите себе си. Прелестната Ема, в чиято роля влиза младата актриса Аня Тейлър-Джой („Вещицата“, „Стъкления“), ще покори сърцата ви с този забавен разказ за откриването на любовта, загубата на контрол и извоюването на щастлив край.

Въпреки че е твърдо решена самата тя никога да не се омъжи, Ема Уудхаус вярва, че е изключително умела в създаването на романтични съюзи. След първия си голям успех (разбира се, определян като такъв от самата Ема) в сватовничеството, тя се заема да намери подходящ партньор за своята нова приятелка Хариет Смит. Произходът на Хариет не е от отбрано потекло, но Ема е убедена, че тя заслужава да бъде съпруга на джентълмен от най-висока класа и избира за нея местния викарий мистър Елтън вместо истинския обект на желанията на Хариет Робърт Мартин - преуспял фермер, …но все пак фермер.

Режисьор на „Ема“ е известната фотографка Отъм Де Уайлд, а сценарият, адаптация по едноименния роман на Джейн Остин, е дело на Елинор Катън. Освен Аня Тейлър-Джой като Ема, във филма участват Джон Флин, Бил Наи, Миа Гот, Миранда Харт, Джош О‘Конър, Калъм Търнър, Рупърт Грейвс, Джема Уилан, Амбър Андерсън, Таня Рейнолдс, Конър Суинделс и др.

Ще се влюбите в „Ема.“ - този Свети Валентин само в кината.

Източник: dariknews.bg