На 14 февруари светът неизбежно отново ще се върти около

...
На 14 февруари светът неизбежно отново ще се върти около
Коментари Харесай

Този Свети Валентин ще се влюбите в „Ема.“

На 14 февруари светът неизбежно още веднъж ще се върти към любовта ! В Деня на влюбените „ Ема. “ кани всички   в киносалоните за среща с една от най-обичаните героини от непреходното творчество на Джейн Остин - очарователната, красива и интелигентна Ема Уудхаус .

Тя ще ни запознае с тайните на любовта и тънкостите на сватосването, тъй като когато стане дума за повика на сърцето и намирането на съвършената половинка, Ема знае най-добре. Скоро обаче ще открие, че любовта крие изненади и за самата нея.

Новата възхитителна акомодация на обичаната класика на Остин „ Ема. “ е идеалният подарък за празника , който може да извършите на индивида, чието сърце желаете да спечелите, а за какво не и на самите себе си. Прелестната Ема, в чиято роля влиза младата актриса Аня Тейлър-Джой („ Вещицата “, „ Стъкления “), ще покори сърцата ви с този занимателен роман за откриването на любовта, загубата на надзор и извоюването на благополучен край.

Въпреки че е твърдо решена самата тя в никакъв случай да не се омъжи, Ема Уудхаус има вяра, че е извънредно умела в основаването на сантиментални съюзи . След първия си огромен триумф (разбира се, определян като подобен от самата Ема) в сватовничеството, тя се заема да откри подобаващ сътрудник за своята нова другарка Хариет Смит. Произходът на Хариет не е от отбрано родословие, само че Ема е уверена, че тя заслужава да бъде брачна половинка на благородник от най-висока класа и избира за нея локалния викарий мистър Елтън вместо същинския обект на желанията на Хариет Робърт Мартин - процъфтяващ фермер, …но въпреки всичко фермер.

Режисьор на „ Ема “ е известната фотографка Отъм Де Уайлд, а сюжетът, акомодация по едноименния разказ на Джейн Остин, е дело на Елинор Катън. Освен Аня Тейлър-Джой като Ема, във кино лентата вземат участие Джон Флин, Бил Наи, Миа Гот, Миранда Харт, Джош О‘Конър, Калъм Търнър, Рупърт Грейвс, Джема Уилан, Амбър Андерсън, Таня Рейнолдс, Конър Суинделс и други

Ще се влюбите в „ Ема. “ - този Свети Валентин единствено в кината.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР