На 13 ноември съдът в Дупница наложи мярка за задържане

...
На 13 ноември съдът в Дупница наложи мярка за задържане
Коментари Харесай

Нова Информация: Българските Власти Са Непреклонни! Постоянен Арест За Динев! Арестуван Е За Брутално Престъпление!

На 13 ноември съдът в Дупница наложи мярка за задържане под стража на 34-годишния Господин Динев поради опцията да извърши друго закононарушение или да се укрие.

Днес съдът в Кюстендил отхвърли молбата му за смяна на мярката в по-лека. Магистратите разполагат с гласови свидетелства на шестима очевидци по делото, които настояват, че Динев е взел участие в акцията по обира на банкомата в Сапарева баня.



сн. бТВ

" Невинен съм, няма да се укрия и разгадавам на правдивост ", сподели самият той пред съдиите, представен от Българска телеграфна агенция.

Според юриста му 34-годишният мъж не е стъпвал в районно полицейско ръководство до момента, с изключение на с цел да извади персонални документи, има осемгодишно дете и няма планове да се укрива.

Съдът обаче реши, че той би трябвало да остане зад решетките.

Динев беше притеглен като обвинен от прокуратурата поради това, че на 9 ноември, към 3,20 часа, в съучастничество с Тодор Богданов, Кирил Микев и Красимир Йорданов, в качеството му на помощник, е улеснил кражбата на банкомата от офис на банка ДСК в Сапарева баня.

Той управлявал кола, осигурявайки безпрепятственото напредване на различен автомобил, с която било осъществено закононарушението. Откраднатият сейф от банкомата е съдържал касета с 9000 лв.. Ако бъде наказан, Динев може да получи присъда от 1 до 10 години.

Междувременно полицията към момента търси несполучливо тримата съществени участници в обира - Богданов, Микев и Йорданов, които съумяха да се измъкнат при гонене, макар че в него участваха барети, жандармерия, хеликоптер и дронове. От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че те са рискови.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР