На 12 юни от 12.00ч. от Националния дворец на културата,

...
На 12 юни от 12.00ч. от Националния дворец на културата,
Коментари Харесай

Сдружение прави контра на София прайд

На 12 юни от 12.00ч. от Националния замък на културата, в отговор на следващия абсурден гей церемониал, позволен от Столична община, ще тръгне шествие в поддръжка на обичайното българско християнско семейство, проведено от съдружие РОД интернешънъл. Паралелно ще се организира и в град Велико Търново от 12 часа от паметника Майка България.

За нас от РОД то е формирано от татко - мъж, майка - жена и техните деца и всевъзможни опити за налагане нови " нормалности " са неприемливи. Нашата организация цели да се противопоставим на " джендър " идеологията и анти-семейните закони, които се одобряват и постановат.

" Искаме да обърнем внимание и на обстоятелството, че фамилията от ден на ден е дискриминирано и това ясно се вижда с всяко посягане на страната над децата ни и всички анти-семейни закони, които се одобряват и постановат. Ето за какво посредством това шествие ние, от РОД, желаеме да дадем и своята безапелационна поръчка против признатата Европейска тактика за детето, в която виждаме по какъв начин родителите са дискриминирани, а детето е под ударите на новите " джендър " идеологии. За нас провежданите в продължение на над 10 години гей паради в столицата и други градове са в нарушаване на член 37, член 39 и член 41 от Конституцията. Те разрушават психологичното и физическо здраве на младежта, като внушават поведенчески модели, водещи до възпрепятстване възпроизводството на нацията. Те нарушават и публичния ред и морала. Чрез тях се слага под опасност и националната сигурност на страната ", оповестяват от РОД.

Поредният " София Прайд " е разгласен за събота от 14 часа.

" Ние споделяме: " Не на прайда " и " Да на обичайното християнско семейство "! Ето за какво каним всички наставнически организации, всички обикновено мислещи родители и всички български жители, които изповядват обичайните християнски полезности и застават против " джендър " идеологията в пази правата на обичайното християнско семейство, да ни поддържат в събота на пилоните на НДК ", допълват от сдружението, което е неправителствена организация.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР