На 12 октомври, събота, британската техно легенда Нийл Барнс ще

...
На 12 октомври, събота, британската техно легенда Нийл Барнс ще
Коментари Харесай

Leftfield - eдно по-специално хаус/техно шоу в клуб Music Jam

На 12 октомври, събота, английската техно легенда Нийл Барнс ще предложи на многочислените си почитатели един доста специфичен, клубен диджей сет, съчетал разнообразните му обичани жанрове и части, плюс... някои изненади.

Leftfield е дуо, автентично основано от Нийл Барнс и Пол Дейли, които се прочуват като извънредно изобретателни актьори в модерната денс музика от 90-те години насам. Албумите им са измежду най- авторитетните заглавия в електронния род за всички времена, а дебютът им, Leftism, е считан за една от мощно отличаващите се произведения в този жанр.

През 2010 година Нийл Барнс възобнови името Leftfield и пусна нов албум (Alternative Light Source), обикаляйки света с цялостна група онлайн. В същото време Нийл утвърждава репутацията си на топ диджей и колекционер на албуми, който разпростира съвременни звукови оръжия за дансинга, разпродава всяка зала, в която свири, излиза като хедлайнер на фестивали и и основава невероятни преживявания със своите сетове.

За диджей сета, с който идва и в София, Нийл споделя:

" Ще пущам еклектична гама от house/techno части в моите сетове. Постоянно откривам толкоз доста страхотни нови записи. Моите сетове търсят градиране на настроението и нагнетяване на силата на дансинга - тъй че да се получи едно същинско странствуване. И, понякога, несъмнено, мятам по някой супер шлагер! ”

Не е мъчно да се предскаже, че съботната нощ на 12 октомври ще бъде... едно от тези незабравими музикалнинизживявания, които за клуб Music Jam към този момент се трансформират в стандарт.

Билети за шоуто на Leftfield в клуб Music Jamбса към този момент в продажба и могат да бъдат закупени в:
- eventim.bg
- в офиса на Sofia Music Enterprises
- на място от касата на клуба (вкл. в деня на концерта)

За резервации: тел: +359 899 333 344
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР