На 12 декември строителите ще изкарат 1000 машини строителна техника

...
На 12 декември строителите ще изкарат 1000 машини строителна техника
Коментари Харесай

Строителите изкарват 1000 машини на протест в София

На 12 декември строителите ще изкарат 1000 машини строителна техника на мирна проява. Това заяви ръководителят на УС на Камарата на строителите в България (КСБ) Илиян Терзиев.

Машините ще са без вериги и ще бъдат разположение по бул. „ Цариградско шосе” в сектора от огромен търговски център в посока - излаз от София.
Инж. Мазнев: Спирането на строителството е прекъсване на стопанската система Той попита къде е връзката сред корупцията и качеството на работа
Ще бъде импортирана и подписка в поддръжка на строителните компании в Народното събрание, президентството и в министерския съвет, подкрепена от към 53 000 души.

Илиян Терзиев предизвести, че в случай че не бъдат чути, строителите ще преминат към протестни дейности в отбрана на правата им, работата, законността и сигурността.

От Камарата упорстват в подписката да спре потреблението на сектора за политически цели и предизборна пропаганда.
Патриотите: Който е против българските строители, работи за непознатите От сектора показаха, че не са срещу желаните от Българска социалистическа партия инспекции, само че не желаят да им се вменява виновност
Те желаят да се спре разпространението на недоказани обществени изказвания за корупция в строителството, да има сигурност и предвидимост за сектора, както и предвидимост за развиването на бранша.

Друго искане на сектора е да продължи програмата за енергийна успеваемост на многофамилните жилища, в която над 1000 са били компаниите, работили по нея, а над 70 000 са били заетите.

Според управлението на камарата браншът е подложен на унищожително отношение, като евентуално задачата на офанзивите е даже и очистване на българските компании преди началото на огромните планове по европейски стратегии и по този метод на непознати компании да бъде възложен българският строителен бранш.

*По материали от Българска телеграфна агенция и БГНЕС
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР