На 11 януари Меган Фокс и Machine Gun Kelly се

...
На 11 януари Меган Фокс и Machine Gun Kelly се
Коментари Харесай

Меган Фокс и Machine Gun Kelly с признания за годежа

На 11 януари Меган Фокс и Machine Gun Kelly се сгодиха , а ден по-късно споделиха щастливата вест с милионите си почитатели в обществените мрежи. След това отпътуваха за Милано по покана на Dolce & Gabbana, където дадоха малко повече информация за значимата стъпка във връзката им.
 Меган Фокс, Machine Gun Kelly и новината за годежа им
Меган Фокс сподели " Да "

На особено място

Няма по какъв начин да не ни е направило усещане, че рухването на колене на Колсън Бейкър наподобява деликатно квалифицирано , добре режисирано и снимано с няколко камери.

Пред Vogue обаче музикантът отхвърли и съобщи, че всичко е документирано с неговия персонален телефон и не са го правили за хората и за обществените мрежи - даже не знаели, че видеото е станало подобен шлагер.

Определено ни е малко мъчно да повярваме на думите му, тъй като всичко ни наподобява една концепция по-изпипано от това, което той го изкарва. Но пък по никакъв начин не сме сюрпризирани от друго негово самопризнание, обвързвано с годежния пръстен, който към този момент краси ръката на Фокс.
 Меган Фокс, Machine Gun Kelly, годежът им и какъв брой специфичен е пръстенът на актрисата
Специалният годежен пръстен на Меган Фокс

Някой много се е постарал

Той съобщи, че красивото украшение в действителност има " тръни ", които да накарат актрисата да я боли, в случай че се опита да го смъкна. " Любовта е болежка " , споделя сбито той.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР