На 11 декември сексимволът на родното соцкино Аня Пенчева стана

...
На 11 декември сексимволът на родното соцкино Аня Пенчева стана
Коментари Харесай

Аня Пенчева стана баба на трети внук, натиска Петя и за внучка

На 11 декември сексимволът на родното соцкино Аня Пенчева стана баба на трети внук. Звездата на Народния спектакъл обаче предизвестила и щерка си Петя Дикова, и сина си Ангел Караньотов, че желае да й родят и внучка, научи „ Уикенд ”. От доведената си дъщеря Карина актрисата също има внук, който носи името на дядо си Ивайло.

„ Днес се роди нашият наследник Илиян Илиянов Любомиров. Той също като брат си Александър се ражда същински левент - 4140 г и 54 см. И Илиян-младши, и Пипи са добре, за което от сърце благодаря на доктор Анатолий Дуковски, доктор Валери Нецов, доктор Иван Иванов и на целия екип на УМБАЛ „ Софиямед ” които направиха раждането в тази изключителна обстановка леко и умерено. Петя, няма да ми стигне един цялостен живот да те обичам. Благодаря ти, че сбъдваш най-съкровената ми фантазия. Преди теб не познавах щастието. Синко, добре пристигнал на този свят ”, не скри вълнението си писателят Илиян Любомиров.

Първородният внук на Аня и някогашният й мъж Сашо Диков – Александър, към този момент е на годинка и осем месеца и е плод на любовта на щерка й с някогашния панелист на Гала. През февруари синът на Аня от втория й брачен партньор Ивайло Караньотов, я направи баба наново. Ангел и половинката му Ива я подариха с внука Борис. Бебето пристигна на бял свят благодарение на доктор Анатолий Дуковски – същият доктор, с чиято помощ преди 26 години е пристигнал на бял свят и неговият баща Ангел. Неостаряващият секс знак обаче към този момент сменяше памперси със сина на доведената си щерка Карина – Ивайло, както и първородния наследник на Петя и Илиян – Александър.
Аня желала внуците й да я назовават „ бабо ” и не одобрявала претенциите на суетни свои колежки, които обществено признават, че упорстват техните наследници да ги назовават по име, с цел да не ги състаряват. „ Не знам за какво всички толкоз се опасяват като станат баби, да не кажа друга дума – срамят. Жената е родена на този свят, с цел да дава живот, да е последовател на живота ”, показа актрисата.

На два пъти Аня е спасявала живота на двете си деца, поради които е преживявала не един и два кошмара. „ На всяка Коледа първо благодаря на Господ, че ми даде децата и фамилията. Винаги си припомням с трогване по какъв начин на два пъти спасявах живота им, което е и поучително в някаква степен ”, разказвала е Аня. Тя с смут си спомня за най-големия случай със сина си Ангел. По време на съревнование в Гърция той скочил нависоко за по-голяма атракция на публиката, само че се приземил доста неприятно и паднал на земята. Съдиите гледали състезателите зад него и не забелязали случая. Аня прескочила оградата с шпагат и хукнала да тича против колоната от мотоциклетисти, с цел да не го прегазят.
С щерка си Петя също имала огромни главоболия. „ Пипи учеше в Съединени американски щати и по това време трябваше да си направи спомагателна ваксина. Вместо да отиде в клиника обаче, видяла в подлеза някакъв индиец, че бие ваксини и запретнала ръкав. Добре че на другия ден се прибираше в България. Пристигна несъответстваща в София, а с ген. Тонев организирахме акция по спасяването й във Военна болница, с цел да не я надушат и пратят в изолатора. Направихме й всички проучвания и се видя, че е направила сепсис. А това се лекуваше с конски дози витамини. Изкупих всички в две аптеки ”, споделяла е Пенчева.

През лятото звездата на Народния спектакъл се оплака, че децата й пазят от нея малчуганите и не й поверяват внуците за развъждане. Пенчева гостува в предаването „ Търси се ” по Би Ти Ви, а мъжът й Ивайло се включи като изненада за актрисата. Той шокира феновете и самата Аня с признанието, че Петя и Ангел нямали смелостта да й оставят внуците да ги гледа.

„ Аня доста се радва на бебенцата, само че не е човек, на който можеш да повериш бебето и да й го оставиш. Страх ни е! Тя е такава - изпуска, чупи... Ще вземе да го залее с вряла вода. За гледачка на бебето не става, само че като майка е майка орлица ”, описа Ивайло. Изповедта му огорчи 63-годишната актриса, която не очаквала да чуе сходни думи. Аня остана като попарена, а след финала на предаването много плакала, писа Уикенд.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР