На 11.05.2021 в 22:01 часа настъпва новолунието в зодиакалния знак

...
На 11.05.2021 в 22:01 часа настъпва новолунието в зодиакалния знак
Коментари Харесай

Новолуние в Телец: Внимавайте с покупки на кредит

На 11.05.2021 в 22:01 часа настава новолунието в зодиакалния знак Телец.

Знакът Телец символизира материализацията в природата. Това е интервалът, през който разцъфтява пролетта. Зеленината става по-плътна, растителността избуява, готвейки се за повишаване на плодовете. Това е времето на меко зелените морави и осеяните с цветя ливади. Нека се зарадваме на това богатство. Растенията се развиват, набират мощ и резистентност. Природата се приготвя за богата годишна продукция. Звездното въздействие на зодиакалния знак Телец ни дава улегналост, дарба за концентриране и доста самообладание. Всички тези качества имаме потребност да ги използван в живота си, изключително в сегашния миг.

Тази зодия ни подтиква да търсим сигурност в своето бъдеще. Но твърдоглавието на телците, съчетано с отвращение да одобряват непознати препоръки, ще ни оказва помощ по-адекватно да реагираме на изискванията, в които сме сложени.

Как се съчетават самообладание и опърничавост?

Единствено с разсъдък и вглеждане във вътрешността, както и схващане на естествените закони. Там всичко се успокоява. Ако проявим разсъдък и поддържаме връзка по-често с Природата, то даже насъбраното напрежение ще се освободи по един натурален път. Слабостта на Телеца е неговият нарцисизъм, който е комбиниран с прословутия му дебелоглав. Неговата задача е да стартира да служи на другите, а освен на себе си. Нека превърнем егоизма в шерване на полезности, а ината - в неотстъпчивост при устояване на правдивост и истина.    

През идващият лунен месец ще се занимавате със фамилните и домашни финанси, недвижими имущества. Ще имате предпочитание да купувате продук­ти и движимости за дома. Възможно е да деянията чудатост в тази тенденция, което би довело до парични за­труднения! Трудностите биха били провокирани от вероятно предпочитание да се изпълнят тези планове благодарение на лизинг или заем.

Финансовите покупко-продажби са нещо всекидневно по това време и дамите, повече от всеки, ще играят забележителна роля в паричните каузи или бизнеса ви. Деловата интензивност евентуално ще бъде обвързвана с домашни артикули, услуги или недвижимо имущество. Скло­нни сте да помечтаете за придобиване на предмети на изкуствата и лукса, които да украсят вашия дом.

Имате по-голяма нужда от емоци­онална и домашна сигурност, както и от материално поръчителство. Отсътствието им се отразява по-интензивно на нервната ви система от нормално. Ако се вторачите прекалено в грижи за финансовата обезпеченост, това би ви предиздвикало да гледате по-материално на живота.

Новолунието ще бъде удобно за зодиите Козирог и Дева. То ще докара до напрежение представителите на зодиите Скорпион, Водолей и Лъв.

По време на новолунието и малко след него (до 12 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите стремежи. Проверете по-късно, кои от тях са се сбъднали? И въпреки всичко, нужно е услилие от ваша страна!!!

Темите върху, които може да се фокусирате са следните:

Финансова непоклатимост

Печелене и харчене на пари

Придобиване на недвижимо имущество

Богатство

Каляване на характера в неизменност, неотстъпчивост и примирение

Бъдете щастливи, радостни, ведри като времето на открито!!!

Желая Ви здраве и триумф!

Азарей – Консултант Астролог:

а[email protected]

facebook: Азарей Azaray

Ruslan Borisov
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР