На 10-ти ноември ще бъде коронована тазгодишната “Мис България. Наред

...
На 10-ти ноември ще бъде коронована тазгодишната “Мис България. Наред
Коментари Харесай

Ванко 1 ще тунингова “Мис България” 2022 с нова усмивка за 30 000 лв.

На 10-ти ноември ще бъде коронована тазгодишната “Мис България ” . Наред с короната, за първи път в историята на състезанието, победителката ще се снабди с нова усмивка. V1 Dental Clinic и в частност мениджъра й и притежател - екс рапъра Ванко 1, са общоприет спонсор и точно те ще изваят визията по метод, по който обезпечено нашата представителка ще бъде с най-ослепителните зъби на формата “Мис Свят ”.

  Стойността на премията е цели 30 000 лева , които ще се материализират в най-голям клас циркониеви коронки, разгласи персонално той в профила си в instagram. " По този метод родната хубавица ще получи инвестиция в нея самата, която ще способства да се усмихва с още по-голямо самочувствие и убеденост пред света и да показа почтено страната ни ”, безапелационен е Иван Главчев. 

  Всяка една от претендентките за короната ще прекара цялостен един разкрасителен ден в деталната клиника , подлагайки се на разнообразни стоматологични и естетични процедури, които да подобрят визията й и да спомогнат за представянето й.

  По стратегия, откакто хубавиците нанесат финални линии по визията си, ще бъдат настанени в класната атмосфера на Grand Hotel Plovdiv, където могат да изпитат шанса си в Platinum Casino , a на идната заран се насочат към София за генералната подготовка и същинката гала по награждаването.

Само няколко месеца по-късно ще имаме миската с най-скъпата и неповторима усмивка на международния конкурс “Мис Свят ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР