„На 10-ата минута след катастрофата бяхме на мястото на тежката

...
„На 10-ата минута след катастрофата бяхме на мястото на тежката
Коментари Харесай

Семерджиев бил системен наркоман, комисар Тенев изреди редица негови нарушения

„ На 10-ата минута след злополуката бяхме на мястото на тежката злополука в София на бул. „ Черни връх “. Изключително тежка и неприятна панорама “.

Това сподели на чуване в СОС шефът на " Пътна полиция " към Столична дирекция на вътрешните работи Тенчо Тенев по отношение на случая с две жертви, при който бе арестуван Георги Семерджиев.

„ Водачът, който ръководи този автомобил, е систематичен наркоман. Свидетелството му сме го лишили за приключване на контролни точки. Има над 80 контролни точки “, сподели той.

През 2014 година и 2016 година са му формирани досъдебни производства за това, че ръководи без удостоверение за правоуправление.

„ Миналата седмица столичната полиция го залавя да кара след приложимост на опиати. Отнето му е и швейцарското удостоверение за ръководство, което има. Същият лидер след известно време поставя подправени номера на автомобила и стартира да се движи по улиците на София “, изясни още Тенчо Тенев.

Той изреди и още нарушавания на Георги Семерджиев, при които столичната полиция е взела отношение.

„ Ние сме административно наказващ орган. По-големите институции – прокуратура и съд, би трябвало да вземат решение дали този човек би трябвало да бъде съден “, добави Тенев.

„ Не можем да огреем на всички места. Ако има опция Столична община да ни обезпечи малко средства и да сложим на повече булеварди стационарни камери за снимане на скоростта “, прикани той.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР