На 10 април Георги Танчев, който изтърпява влязла в сила

...
На 10 април Георги Танчев, който изтърпява влязла в сила
Коментари Харесай

Извънредно: Заловиха Жоро Манджата, Който Избяга От Пловдивския Затвор!

На 10 април Георги Танчев, който изтърпява влезнала в действие присъда за държане на наркотични субстанции в размер на една година " отнемане от независимост " при първичен " общ " режим, напусна външен обект край Пловдив, където е работи и не се прибра в пандиза в Пловдив. Дотогава той е изтърпявал наказването си в Затворническо общежитие от открит вид /ЗООТ/ " Хеброс " към Затвора в Пловдив.

От прокуратурата прецизират, че според Закона за осъществяване на наказванията и задържането под стража, лишените от независимост, изтърпяващи наказване при първичен " общ " режим, могат да поставят труд на външни обекти. Георги Танчев е бил наведен в ЗООТ " Хеброс " на 9 март 2018 година Той е бил осъждан преди неведнъж за закононарушения срещу собствеността и владение на наркотични субстанции.

Предстои Районна прокуратура-Пловдив да повдигне обвиняване по отношение на Георги Танчев по член 297 алинея 1 от Наказателния кодекс, за което е планувано наказване до три години " отнемане от независимост ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР