На 1 юни футболистите на „Кариана“ се събират на базата

...
На 1 юни футболистите на „Кариана“ се събират на базата
Коментари Харесай

Кариана /Ерден/ договори 8 контроли и лагер в Банско

На 1 юни футболистите на „ Кариана “ се събират въз основата си в Ерден, с цел да създадат наложителните проби за Сovid-19. Клубът контракти 8 контроли за сезона.
На 24 юни е първата контрола против „ Дреновец “ на стадиона в Ерден. Три дни по-късно е мачът с „ Миньор “ /Перник/. На 1 юли „ Кариана “ гостува в София на „ Септември “ и продължава за Банско, където ще остане на лагер до 10 юли.
Там са уредени три мача – на 4 юли със „ Струмска популярност “ /Радомир/, на 8 юли с „ Хебър “ /Пазарджи/ и на 10 юли с „ Беласица “ /Петрич/. На 15 и 18 юли момчетата на треньора Веселин Великов гостуват на „ Литекс “ /Ловеч/ и „ Спортист “ /Своге/.
"С шефа Джамбазки направихме програмата и сме извънредно удовлетворени, че намерихме 8 контроли с положителни противници ", разяснява Великов.
До началото на новото състезание във Втори лига „ Кариана “ ще има разполагаем близо 50 дни за подготовка, посочи Веселин Великов.
"За това почнахме по-рано подготовката, не сме се събирали 2 месеца и половина. Дано момчетата са спазвали програмата, които сме им давали. ", съобщи той.
Същевременно се работи и по селекцията на Кариана.
"Ще гледаме по някакъв метод тима да се надгради. Ще притеглим, както млади, по този начин и опитни футболисти с опит в "А " и "Б' футболни групи. Мисля, че ще създадем по-успешен тим от предходната година ", добави Веселин Великов
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР