На 1 юли в 17.00 часа на Дондуков“ 2 държавният

...
На 1 юли в 17.00 часа на Дондуков“ 2 държавният
Коментари Харесай

Радев връчва мандата на ПП утре в 17.00

На 1 юли в 17.00 часа на „ Дондуков “ 2 президентът Румен Радев ще връчи мандат на претендента за министър-председател, посочен от най-голямата по бройка парламентарна група в 47-ото Народно заседание – на „ Продължаваме промяната “, за сформиране на държавно управление в границите на сегашния парламент. Това оповестиха от пресцентъра на президентството.

Политическа партия и Българска социалистическа партия не отидоха по-рано тази седмица на консултация при Румен Радев. Той организира съвещания с останалите парламентарни групи в сегашния парламент.

ПГ на ГЕРБ потвърдиха по време на срещата, че ще върнат мандата. Българска социалистическа партия са подготвени за договаряния с Политическа партия, в случай че претендентът за министър председател не е Кирил Петков. От Движение за права и свободи обявиха, че се готвят за нови избори. Демократична България завиха, че чакат сформиране на държавно управление с първия мандат. Има Такъв Народ сложиха условия и се оповестиха за експертен кабинет. „ Възраждане “ са на мнение, че би трябвало да има нови избори.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР