На 1-ви юни фестивалната зона в подножието на Младежки хълм

...
На 1-ви юни фестивалната зона в подножието на Младежки хълм
Коментари Харесай

В Пловдив започва Food Park Festival

На 1-ви юни фестивалната зона в подножието на Младежки рид още веднъж оживява с вкусна храна, музика, танци, работилници за деца, спортни начинания и артистични изяви “.

От 1-ви до 5-ти ЮНИ 2022 година, започва най-вкусният фестивал в Пловдив, овкусен със сол-пипер, благоухание на канела, мента, карамел и хмел - Food Park Festival ". По време на фестивала, уредниците откриват новата зона за деца, част от новоизграждащия се Plovdiv Stage Park.

През целия ден на 1-ви юни, в зоната ще бъдат проведени работилници за деца, по време на които децата ще могат да творят на воля, изработвайки творби с друга степен на компликация според от възрастта си. Цветни дъги, Рисуване с къна, Работилница за свещи, Работилница с глина, Работилница “Направи си гривна ", Плъстене на вълна, Рисуване на голяма картина с черупки от яйца - това са единствено част от заниманията, в които децата ще се впуснат в празничния ден на сянка и хладина.

Специална Handmade зона също ще отвори вратите си за създатели и ценители на ръчното творчество. “Food Park Festival още веднъж ще показа разнообразни усети и разнородни храни и питиета, приветствайки обичаните ни пътуващи кулинари, които ще задоволят вкусовите ни рецептори и за следващ път, ще покажат по какъв начин се подготвя качествена храна на място.

В първите горещи дни, ще се разхладим и с ледени пенливи питиета " - споделят от уредниците. Вечерите на Food Park Festival както нормално са съпроводени с живи осъществявания на музикални реализатори и DJ Support. В идващите 5 дни на фестивалните подиуми се качват изпълнителите и диджеите: Xenos - Inner Crisis, Disco Fever Live Band, Cherry Jam, Антистрес Терапия, LYNN, DJ TODD, HILLA.

През уикенда - на 4-ти и 5-ти юни, фестивалната зона e хазаин и на предстоящите обичайни пловдивски събития - Фестивалът на здравето “Здравей, Здраве " и уикенд програмата на седмицата на придвижването и спорта “Move Week ". От 17 до 17 юни зоната Plovdiv Stage Park е съществена точка и фестивала Plovdiv Vibes част от Културния календар на Пловдив, който ще има интензивности и в други градски елементи - рид Бунарджик, Гребна база, Лаута. Чакаме ви на поляната!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР